TORNAR

Igualada torna a ser el municipi català amb el risc de rebrot més alt

Espai patrocinat per

S’eleva fins a 420, quan la mitjana a l’Anoia és de 173 i a Catalunya de 66

Salut
Dilluns, 8 novembre 2021. 10:23. Toni Cortès Minguet.
D'un cop d'ull

El risc de rebrot torna a disparar-se a Igualada, pujant fins a 420, quan fa una setmana se situava en 50. Amb aquest nivell, la capital de l'Anoia torna a situar-se al capdamunt d'aquest indicador entre els municipis de més de cinc mil habitants del país. D'aquests municipis, Igualada és el segon amb la velocitat de transmissió, l'Rt, més alta, amb 3,21, molt per damunt de la xifra ideal per al control de la transmissió, l'u.

PUBLICITAT

Tornen a disparar-se els principals indicadors de seguiment de la pandèmia de la COVID-19 a Igualada. El risc de rebrot puja fins a 420 i la velocitat de transmissió (Rt), en 3,2. La setmana passada era de 0,94. També pugen, tot i que no tan marcadament, a l'Anoia, on el risc de rebrot s'eleva fins a 173 i l'Rt fins a 2,45. A Catalunya, l'Rt puja i se situa en l'1,17, mentre que el risc de rebrot ara és de 62.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.