TORNAR

Jorba permetrà pagar l'IBI domiciliat fins a l'1 de juliol

Espai patrocinat per

Salut
Dijous, 23 abril 2020. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Davant les dificultats econòmiques que afronten moltes famílies en l'actual conjuntura de la pandèmia de la COVID19, l'Ajuntament jorbenc canvia els terminis del pagament dels impostos municipals. Decisions similars s'han pres a diferents ajuntament de la comarca.

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Jorba canvia el seu calendari fiscal. Per esglaonar el ritme d'impostos i taxes a què els ciutadans hauran de fer front en el transcurs dels mesos vinents, com a mesura per fer front a la crisi sanitària provocada per la COVID19. Així, s'adapta a les mesures tributàries de caràcter excepcional, per ajudar al comerç, les famílies i a particulars poder fer front a l'aturada de l'activitat econòmica obligada per l'estat d'alarma. Així, la data per al pagament de l'Impost de vehicles de tracció mecànica es podrà abonar fins al 2 de juny, dia en què també es farà efectiu el cobrament via domiciliació bancària. Pel que fa a la primera fracció de l'Impost de béns immobles urbans (IBI) -domiciliat- es podrà pagar de forma voluntària des del 21 d'abril fins a l'1 de juliol, dia en què també es farà el gir bancari.

Quant a la taxa del cementiri municipal, les taxes relatives a la gestió de residus domèstics i comercials, junt amb l'IBI no domiciliat, serà del 4 de maig a l'1 de setembre, dia en què es procedirà també al seu cobrament per domiciliació. A partir del 4 de setembre i fins al 5 de novembre es podran fer els pagaments de l'Impost de béns immobles rústics i l'Impost de béns immobles rústics construïts de forma voluntària, mentre que el rebut domiciliat es carregarà el 2 de novembre, junt amb l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE). Per fer front al pagament voluntari de l'IAE, l'impost es podrà liquidar del 18 de setembre fins al 18 de novembre. Finalment, la segona fracció de l'IBI es podrà abonar a partir del 21 de setembre i fins a l'1 de desembre, data en què es farà el cobrament per domiciliació bancària.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.