TORNAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT

Prepara’t per a l’equinocci de tardor

Espai patrocinat per

La tardor és l’estació de l’any que comença el 23 de setembre, amb l’equinocci de tardor, i acaba el 21 de desembre amb l’anomenat solstici d’hivern.

Salut
Dimarts, 18 setembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’estació de tardor està associada amb l’òrgan del pulmó. Per una banda, la tardor és un clima sec on predominem per defecte les emocions de la tristesa i la melancolia. Per altra banda, el pulmó és l’òrgan de la neteja que està situat al tòrax comunicant amb l’intestí gruixut i pertany a l’element metall. La funció del pulmó és governar l’energia de la respiració i la seva distribució que s’uneix directament amb la pell. L’horari de màxima energia és de 3 a 5 de la matinada, on podem notar si està sobrecarregat o molt baix per exemple si no podem dormir, si tenim la pell molt resseca o ens costa respirar, etc. 

PUBLICITAT

El pulmó tendeix a assecar-se, per això li va bé un ambient humit. Si s’asseca i més en aquest clima sec, això es manifestarà per mitjà del teixit de la pell i el sentit de l’olfacte, manifestant-se a través del nas. Per tant, es pot dir que tot el que li va bé a la pell, també li va bé al pulmó.

Com aliments i remeis bons, cal dir que la ceba és el millor pel pulmó i l’all també perquè netegen. Plorar també és molt bo ja que el descarrega.

En aquesta estació que entra, hem de cuidar-nos especialment de l’energia externa que incorporem diàriament al nostre cos espiritual, mental i emocional.  A més, hem de cuidar especialment els òrgans que tenim més dèbils i els que poden afeblir-se per l’època de l’any. Una bona alimentació i l’exercici físic per tenir força i ànims són ideals; fer una neteja d’aura i una recàrrega energètica per a netejar, recarregar i protegir-nos aquests 3 mesos vinents hi sumaria un bon complement.

Proposo una neteja d’aura amb minerals i sons de gongs tibetans, on per mitjà de la musicoteràpia, l’aromateràpia i les propietats dels quars es crea un camp energètic on l’energia absorbida que ens pot crear bloquejos negatius, es neteja de tal forma que al final de la sessió surt i entra neta del nostre cos.

Posteriorment, al cap d’uns 9 dies, es realitza una sessió de recàrrega energètica amb minerals específics per a cada òrgan i chakra. D’aquesta manera, cada part del cos absorbeix l’energia del color i propietat que necessita, particularment el pulmó del quars blanc, blau i rosa.

 

Per a seguir un manteniment d’equilibri energètic, el tractament es pot complementar amb sessions de Reiki cada 2 setmanes, 1 mes, ... cada cop que se senti necessari.

 

Terapeuta natural: Marta Muñoz


www.martamuñoz.com

Facebook

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.