TORNAR

El PSC masquefí engega una campanya d'atenció telefònica a persones que viuen soles

Espai patrocinat per

La campanya s’adreça primordialment a la gent gran

Salut
Divendres, 24 abril 2020. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La campanya d'atenció la dirigeixen Isis Abad i Roberto Martínez. L'agrupació local admet voluntaris per estendre l'abast de les trucades a tots els col·lectius vulnerables del municipi masquefí.

PUBLICITAT

Amb l'actual situació de confinament pel coronavirus, hi ha un alt nombre de persones que viuen una situació de solitud i aïllament que els hi pot generar un estat d'angoixa, tristor, incertesa i estrès, entre altres. El grup més vulnerable davant la crisi sanitària és el de la gent gran, amb un confinament molt estricte per evitar exposar-se més davant la malaltia. Així, els Socialistes de Masquefa posen en marxa una acció d'acompanyament telefònic a persones que es troben en aquesta situació.

Des de l'agrupació "considerem de tot necessari poder mantenir contacte amb elles per tal que no s'empitjori el seu estat d'ànim i pugui mantenir un equilibri emocional en aquest estat d'alarma que està vivint el país" declaren els coordinadors d'aquesta campanya, Isis Abad i Roberto Martínez. La campanya està dirigida tant a les persones en situació de solitud i aïllament com a les persones que volen col·laborar fent trucades.

També s'ofereixen a ajudar les persones que coneguin casos o sigui familiars de persones que ho puguin necessitar. Tant les persones que vulguin ser trucades com les persones col·laboradores per trucar, poden facilitar les dades (nom i número de telèfon), a més de la disponibilitat horària que aniria bé mantenir aquesta conversa, al telèfon 667 71 93 93 o al correu electrònic masquefa@socialistes.cat.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.