TORNAR
PUBLICITAT

Redueix la cel·lulitis en 15 dies i de forma permanent

Espai patrocinat per

Salut
Dimecres, 4 maig 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

YVETTE PONS Per primera vegada es pot afirmar que ha arribat el tractament definitiu per combatre la cel·lulitis. Lymphocell és un mètode estètic avançat que actua sobre la primera fase de la cadena que causa la molesta pell de taronja.

El fibroedema evolutiu femení o cel·lulitis és causat per una alteració del greix subdèrmica i sol afectar la zona dels malucs, les cuixes i les natges. L'aspecte, generalment, d'aquesta alteració és una acumulació de clotets a la pell que es poden veure de forma clara o, segons el grau, en moments determinats.

En Yvette Pons Institut d'Estètica comptem ja amb aquesta nova aparatologia que està revolucionant amb el seu protocol d'actuació la lluita contra la cel·lulitis. El seu principal benefici és que actua d'una manera subtil, eliminant les substàncies acumulades en el teixit gras en estimular i revitalitzar les funcions del sistema limfàtic de la persona tractada.

Una altra dels seus avantatges és la seva demostrada eficàcia en un temps tan curt com són 15 dies. Fins ara no hi ha cap mètode de bellesa estètica que pugui superar aquesta immillorable característica i més amb resultats permanents.

Amb Lymphocell el 90% de les persones que han rebut el tractament han observat una millora d'un 80% sobre l'estat inicial de la seva cel·lulitis sense per això ser necessari seguir una dieta ni fer exercicis determinats. Així i tot és bo destacar la importància que té l'ésser constant i estricta durant el tractament, ja que, cal valorar cada cas en particular, però en general suposa 15 hores de teràpia repartides en sessions de 90 minuts.

Com ja vam tractar en el nostre post del dia 1 d'abril, Celutitis Quina és la teva?, els tipus de cel·lulitis són diferents segons el grau d'afectació, però gairebé totes les dones patim un o altre tipus des de la pubertat. Lymphocell pot tractar-los tots atacant a la base causant de l'afectació dèrmica i per això la seva efectivitat està àmpliament demostrada.

Yvette Pons Institut d'Estètica


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.