TORNAR

La videoconsulta arriba per als usuaris de l'Equip d'Atenció Primària Anoia Rural

Espai patrocinat per

Per emprar aquesta eina, només cal que l’usuari tingui la seva adreça electrònica i número de telèfon actualitzats a la base de dades

Salut
Dimecres, 13 maig 2020. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les videoconsultes han fet un salt qualitatiu i quantitatiu amb la crisi de la COVID19, davant les dificultats dels usuaris per desplaçar-se als ambulatoris. Fins a primers de maig, s'havien fet a la comarca més de 15.000 visites virtuals. Cada cop l'adopten més centres.

PUBLICITAT

Un dels professionals de l'EAP Anoia Rural, aquesta setmanaEls professionals no sempre s'han de desplaçar per resoldre les consultes dels usuaris. Amb la pandèmia, l'atenció primària s'ha adaptat amb rapidesa per mantenir l'atenció als usuaris dels CAP i consultoris del territori. En aquest sentit, l'Equip d'Atenció Primària (EAP) Anoia Rural aquesta setmana ha incorporat amb èxit la videoconsulta. Es tracta d'una eina àgil que permet als professionals resoldre problemes de salut puntuals i fer el seguiment dels pacients sense que s'hagin de desplaçar als CAP.

En un moment en el que es recomana evitar en la mesura del possible les visites als centres d'atenció primària, les videconsultes es perfilen com una eina determinant. L'EAP Anoia Rural s'ha dotat dels dispositius necessaris per fer possibles les videoconsultes. L'únic requisit necessari que cal és que l'usuari tingui la seva adreça electrònica i número de telèfon actualitzats a les dades personals de la història clínica informatitzada. En el moment d'establir la connexió s'envia un enllaç a la persona usuària, que es pot connectar de manera segura i confidencial.

Més informació sobre la COVID19


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.