TORNAR

El 52% d'anoiencs ja té la pauta completa de la vacuna

Hi ha 28 persones ingressades, el màxim des de fa dos mesos

societat
Divendres, 23 juliol 2021. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els darrers quatre dies, més de 3.000 persones residents a l'Anoia han rebut la segona dosi de la vacuna. A Igualada, aquells que han rebut la vacuna completa són més de 24.000 persones, el 52,12%.

Tant Igualada com l'Anoia han superat aquesta darrera setmana el 50% de nombre de vacunats sobre el total de la seva població, segons les dades que ofereix la Generalitat de Catalunya. Pel que fa a la comarca, 63.734 persones han rebut la pauta completa de la vacunació (la immensa majoria amb dues dosis i un petit percentatge amb la monodosi de Jansen), una xifra que suposa el 52,08% del global d'anoiencs i anoienques registrats.

A Igualada, la xifra és una mica superior i s'eleva al 52,12%, amb 21.810 persones. Aquells que han rebut la primera dosi són 24.675 igualadins i igualadines, equivalent al 59% de la població. A l'Anoia, la primera dosi l'ha rebut un 58% de les persones referenciades al Departament de Salut com a habitants de la comarca. Aquesta setmana, més de 3.000 anoiencs han rebut la segona dosi.

La cinquena onada continua 

En el front assistencial, els indicadors d'extensió de la pandèmia s'han moderat, però els ingressos van creixent encara. Les dades de positivitat en els testos d'antígens i PCR d'aquest dijous 22 eren els més baixos de les dues últimes setmanes, un 13,19%, però es van detectar 39 nous casos. El nombre de persones ingressades als hospitals de referència a l'Anoia són 28, el màxim des del 16 de maig. 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.