TORNAR
PUBLICITAT

Adjudicades les obres de la deixalleria i de l’arranjament de l’espai de darrere de l’escola de la Pobla de Claramunt

L'actuació de la deixalleria municipal començarà aquest setembre i tindrà un cost de 140.395,03€

societat
Dimecres, 8 setembre 2010. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha adjudicat, recentment, dues obres: la construcció de la nova deixalleria municipal i l’arranjament de l’espai situat darrere de l’escola Maria Borés, entre els carrers de Josep Aguilera i del Pas Blau, i de l’accés a la piscina municipal. La primera, s’ha adjudicat a l’empresa can Galan Construccions Immobiliàries, SL i la segona, a Construccions Penedès.
PUBLICITAT

Espai de darrere les escoles

L’actuació de la deixalleria municipal s’iniciarà aquest mes de setembre i es va adjudicar, definitivament, en la Junta de Govern Local del 31 d’agost per un import de 140.395,03 € més IVA. L’obra tindrà un termini d’execució de dos mesos i vint dies. Per tirar endavant aquest nou equipament es compta amb dues subvencions: una de 97.291,20 € del departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i una de 50.000 € de l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. La resta del cost de l’obra l’aportarà l’Ajuntament.La redacció del projecte ha anat a càrrec de l’enginyer de camins, canals i ports Xavier Masip, de l’empresa GrupETS.

La deixalleria se situarà entre el magatzem municipal i el cementiri. El nou equipament tindrà una superfície de 404,7 m2 i estarà envoltat d’una zona enjardinada. Els residus que es podran dipositar seran diversos, com fluorescents, pneumàtics, piles, ferralla, electrodomèstics o runes i restes d’obres menors. Els objectes i materials es podran llençar en diferents contenidors i també hi haurà una caseta prefabricada que es destinarà a oficina i serveis. Es construirà una marquesina per tal de cobrir l’espai destinat als contenidors de residus especials, voluminosos i electrodomèstics.

La intervenció d’arranjament de l’espai de darrere l’escola i de l’accés a la piscina es va adjudicar, provisionalment, en la Junta de Govern Local del 31 d’agost per un import de 153.068,02 € més IVA. Aquesta obra compta amb una subvenció de 85.000 € del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), de la Generalitat. L’actuació consistirà en dues parts: una suposarà la millora urbanística de l’espai ubicat darrere del col·legi, i que portarà el nom de passeig Lluís Companys, i l’altra, la reforma de l’entrada d’accés a la piscina municipal. En la primera intervenció es col·locaran paviments de diferents colors i l’objectiu és que sigui una zona d’esbarjo, bàsicament per a vianants, tot i que també es permetrà la circulació de vehicles, amb una restricció de la velocitat de 20 km/h. Pel que fa a la millora a l’entrada de la piscina s’adaptarà l’edificació per a la col·locació d’una pèrgola de fusta. La finalitat és que estèticament els dos espais quedin unificats. El termini d’execució d’aquesta obra serà de tres

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.