TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament de Calaf estrena app pròpia

L’empresa Perception Tecnologies ha desenvolupat aquesta nova eina per a la ciutadania de Calaf

societat
Divendres, 13 setembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una aplicació que es pot descarregar al mòbil des del Google play o l'Apple store. Permet a la ciutadania informa-se de totes les novetats i incidències al moment i també fer arribar missatges directament al consistori. 

PUBLICITAT

Durant la proppassada Festa Major, el consistori ha llançat la nova aplicació mòbil municipal que permetrà a la ciutadania accedir més fàcilment a la informació local i interaccionar amb el consistori. Una app que disposa d'apartats com notícies, agenda o incidències, a més de "línia directa amb l'alcalde", que permetrà enviar un missatge al batlle a través d'un formulari. 

Aquesta app també permet al consistori destacar elements en la portada de forma puntual. L'eina estarà en constant actualització, per la qual cosa, permetrà incorporar noves funcionalitats. L'ha desenvolupat l'empresa Perception Tecnologies. Per descarregar-la, cal anar des del mòbil a la botiga d'aplicacions (Google Play, en el cas que el mòbil sigui qualsevol marca del sistema Android o Apple Store, en el cas que el mòbil sigui un Iphone i funcioni amb el sistema IOS) i allí cercar "Ajuntament de Calaf". 

Aquesta eina es desplega amb els apartats de "Notícies",  informacions publicades al web de l'Ajuntament; "Agenda", llistat d'esdeveniments publicats a l'agenda del web municipal; "Avisos", permet al consistori enviar missatges al dispositiu mòbil dels usuaris amb anuncis urgents o extraordinaris; "Incidències", aquest servei participatiu permet a la ciutadania reportar incidències que es pugui trobar, per exemple, a la via pública (geolocalitzades, amb foto i comentaris). Així mateix, a l'Ajuntament li permet enviar un missatge a l'usuari un cop s'ha resolt el problema; "Línia directa amb l'alcalde", permetrà enviar un missatge a l'alcalde directament des d'un formulari". A banda d'aquestes eines bàsiques, també s'ha incorporat a l'app un parell d'itineraris d'interès pel municipi. Les rutes estan introduïdes en el Google Maps, per la qual cosa és molt senzill trobar-hi els punts d'interès marcats així com resseguir-les, ja que l'objectiu és que aquesta aplicació també pugui tenir un ús i interès turístic.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.