TORNAR

L'Ajuntament capelladí compra un aparell per localitzar les fuites d'aigua

societat
Dimecres, 10 març 2021. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En una sessió de prova, els operaris van poder emprar aquest aparell i detectar on hi havia la fuita en qüestió de menys de deu minuts. Serà una adquisició que permetrà accelerar la reparació de les incidències. 

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Capellades ha adquirit un geòfon, aparell que permet sentir el soroll que fan les canonades, identificar sorolls normals de circulació, i així tot sentint els sorolls, identificar la fuita d'aigua. L'aparell consta d'una columna de mesura, connectada a un aparell lector, que pot portar dos tipus de micròfon, en funció del terreny. La piqueta serveix per als sòls tous i la ventosa per als durs. Després, el lector envia el senyal als auriculars de l'operari.

Aquesta setmana, l'empresa subministradora feia una sessió formativa amb un cas real de fuita. Els operaris van detectar el possible punt de fuita en menys de deu minuts. En obrir el paviment es va identificar el punt exacte de la fuita. Amb aquest nou aparell els responsables de la gestió municipal de l'aigua podran reduir els temps de recerca de fuites, i permetrà que les avaries se solucionin més aviat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.