TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament capelladí engega l'elaboració del Pla d'Igualtat

La regidora Adela Morera exposa que ”el pla ens marcarà els objectius per fer efectiva la no discriminació”

societat
Dissabte, 2 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La redacció ha començat aquest febrer i la previsió és que conclogui el mes de juliol. Des de l'Ajuntament es vol la màxima participació dels seus treballadors i treballadores. 

PUBLICITAT

A Capellades, s'acaba de posar en marxa el procés d'elaboració del Primer Pla intern d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes de l'Ajuntament de Capellades, adreçat al personal que hi presta serveis. Aquesta és una acció que s'ha emprès des de la regidora d'Equitat. La regidora de l'àrea, Adela Morera "els plans d'igualtat serveixen per assolir la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes a l'ajuntament, eliminant qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe. Aquest Pla ens marcarà uns objectius a seguir per a fer efectiva la no discriminació".

Imatge d'un dels plens d'aquest mandat a l'Ajuntament capelladíEl pla ha de constar d'un "conjunt ordenat de mesures, adoptades després de dur a terme una diagnosi de situació, que serveixen per assolir la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes a l'empresa, eliminant qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe, tal i com determina la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes". 

La finalització de la redacció està prevista per el proper mes de juliol. Comptarà amb la participació del conjunt del personal, a través d'entrevistes i enquestes així com en el treball conjunt en la representació legal de les persones treballadores en la fase d'aprovació del Pla, es busca la participació del conjunt del personal de l'Ajuntament de Capellades. Aquesta acció compta amb el suport de la l'Oficina de les Dones i LGTBI de la Diputació de Barcelona, que en fa el seguiment i ofereix un servei de consultoria externa per a la realització de les fases de diagnosi i disseny del Pla.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.