TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament capelladí instal·la una nova pilona automàtica per accedir al carrer Major

Les persones del veïnat que vulguin tenir un comandament el poden demanar al consistori

societat
Dimecres, 27 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El pas dels vehicles a la zona del carrer Major de Capellades quedarà restringit a partir d'ara. Aquest mes es completaran les obres per a la instal·lació d'una pilona automàtica, a partir de la Plaça Sant Miquel.

PUBLICITAT

Els operaris de la Brigada d'Obres de l'Ajuntament de Capellades començaven els treballs per instal·lar una pilona automàtica a la part de la plaça Sant Miquel que porta al carrer Major, davant el Racó de Sant Jordi. El regidor d'Urbanisme, Sergi Pérez, explica com "la voluntat de l'equip de govern és regular l'accés en aquesta zona. Ara només hi podran passar els vehicles que tinguin el comandament – veïns o comerciants- i així s'evitarà d'una banda que alguns cotxes que no coneixien la zona quedin en aquesta zona a vegades justa per algunes mides, i de l'altra evitar que en una àrea comercial es pugui accedir reiteradament en vehicle, volem prioritzar la peatonalització".

Després de la perforació, ha quedat tallat el pas de vehicles, durant 30 dies. Les properes setmanes es continuarà amb l'encofrat de l'obra, la instal·lació elèctrica i la pròpia pilona. Els veïns que desitgin tenir un comandament, l'hauran de sol·licitar a l'Ajuntament de Capellades. Aquest comandament també servirà per regular la pilona que ja hi ha instal·lada al principi del carrer Major, venint de la plaça Àngel Guimerà.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.