TORNAR

L'Ajuntament destinarà 110.000 euros aquest estiu a les escoles públiques d'Igualada

La suma total invertida en aquest mandat és de 440.000 euros

societat
Diumenge, 3 juny 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En la compareixença setmanal, el govern d'Igualada parlava de les inversions que es duran a terme als centres públics aquest estiu. L'administració afirma que la seva aposta per la millora d'aquestes escoles "se suma a les accions d'inversió en el manteniment que fem durant el curs".

Els propers mesos, Igualada durà a terme novament, "inversions per valor de 110.000 euros als centres escolars de titularitat municipal". Unes actuacions que s'emmarquen en el Pla Plurianual de Millora i Manteniment dels Centres Escolars, que pivoten conjuntament les regidories d'Ensenyament i de Qualitat Urbana. L'import destinat en aquesta ocasió suposarà que, des de l'any 2015, moment en què l'Ajuntament va adoptar regularment aquest pla d'inversions, s'hi hagin destinat aproximadament 440.000 euros.

El pla va néixer "amb la voluntat de posar al dia i millorar gradualment els espais i recursos dels centres, respondre a les peticions i demandes dels equips directius i de les AMPAs i reforçar les actuacions de manteniment que ja s'executen de manera regular en escoles i altres instal·lacions municipals".
Aquests 110.000 euros previstos, permetran substituir el paviment de dues sales de la llar d'infants La Lluna; reparar la plataforma elevadora i substituir diversos envidraments del CEIP Gabriel Castellà; instal·lar un descalcificador, afegir una barana a l'edifici d'administració i adoptar mesures dissuasòries contra els coloms a la façana Sud del CEIP Ramon Castelltort; substituir la bomba de calor del CEIP Emili Vallès; renovar la fusteria de la balconada i afegir mesures preventives contra la legionel·la al CEIP Garcia Fossas; i adequar els talussos del CEIP Dolors Martí.

Seran sis els centres educatius de titularitat municipal que enguany seran objecte aquest estiu del pla plurianual de millora i manteniment. La regidora d'Ensenyament, Patrícia Illa, defineix aquest pla d'inversions, que es desenvolupa any a any, com "un pla viu que respon a les necessitats detectades pels
equips responsables dels centres, per les seves associacions de mares i pares i pels serveis tècnics municipals"”. Illa afegeix que "els centres escolars són edificis que pateixen un desgast molt important i, amb aquesta iniciativa que duem a terme des del 2015, volem anar més enllà del simple manteniment i contribuir a la seva modernització i posada al dia". 


1 Comentaris

J

Joan Giner ITV

Igualada

3 de juny 2018.10:52h

Respondre

Que curiós, ens passem tres anys de dejuni econòmic i quan arriben eleccions surten cales per tot arreu.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.