TORNAR

L’Ajuntament d’Igualada impulsa un projecte per fer 12 pisos de protecció oficial a l’antiga fàbrica Depunt

La promoció se suma als 81 habitatges que actualment es troben en fase de licitació

societat
Dijous, 1 desembre 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L’Ajuntament d’Igualada impulsa un projecte per construir dotze nous pisos de protecció oficial a la ciutat. Els habitatges s’ubicaran a l’edifici de l’antiga fàbrica Depunt, al costat de la zona blanca d’aparcament de l’avinguda Balmes. El projecte d’aquesta promoció publicoprivada preveu que aquests nous habitatges de protecció oficial els promogui i gestioni una cooperativa d’habitatges que s’escollirà a través d’un procediment de pública concurrència. Aquesta cooperativa serà qui rehabiliti la finca i posteriorment en gestioni els habitatges. El projecte es pot impulsar amb una subvenció de 600.000 euros de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, provinents dels fons europeus Next Generation. L’Ajuntament d’Igualada adquirirà la planta baixa de l’immoble per a usos públics.

El batlle d’Igualada, Marc Castells, ha valorat molt positivament aquest projecte que amb la subvenció provinent dels fons europeus podrà tirar endavant, “un projecte publicoprivat que comptarà amb l’opció d’una cooperativa d’habitatges com a promotora i gestora d’aquests futurs pisos de lloguer assequible”.

Castells ha remarcat que aquests 12 nous pisos de protecció oficial se sumen als 81 pisos que actualment es troben en fase de licitació: 24 habitatges de protecció oficial al carrer de Serra i Constansó, 36 pisos de protecció oficial del carrer Virtut, 12 al carrer Sant Carles i 9 habitatges lloguer assequible carrer Comarca a les antigues oficines d’Aigua de Rigat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.