TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament de Jorba aprova el Pla director de la xarxa de clavegueram municipal

El termini d’informació pública del pla venç el 4 de juny

societat
Dissabte, 1 maig 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El govern espera optimitzar el funcionament del sistema, de manera que es garanteixi "la qualitat del servei, la rendibilitat econòmica i la planificació actual i futura del servei". A partir d'aquest pla, s'elaborarà un calendari d'actuacions

El ple de l'Ajuntament de Jorba aprovava, en la seva darrera sessió, per unanimitat el Pla director de la xarxa de clavegueram municipal. L'objectiu estudiar les necessitats del servei, "incloent les demandes de cabal futures, analitzar i diagnosticar la situació actual i futura del servei, estudiar actuacions per corregir les possibles deficiències o problemes de la xarxa existent i formular les millores tècniques i de gestió necessàries".

El pla l'ha elaborat. l'empresa PW Advisory & Capital Services SL per encàrrec del Servei d'equipaments i espai públic de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració dels serveis tècnics municipals. El termini d'informació pública serà des de divendres 23 d'abril, data en què es publicarà l'anunci al Butlletí Oficial de la Província, fins a divendres 4 de juny, 30 dies hàbils.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.