TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament de Montbui obre una línia d'ajuts per a les activitats d'estiu

Les sol·licituds es poden fer telemàticament o presencial, demanant cita prèvia

societat
Diumenge, 28 juny 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des d'aquest divendres 26 de juny, les famílies montbuienques interessades a rebre una de les ajudes municipals per a sufragar les activitats d'estiu, ja poden fer la seva sol·licitud. Ho poden fer telemàticament, a través de la web de l'Ajuntament, o presencialment, demanant cita prèvia, trucant al telèfon 93 804 09 09.

L’objectiu d’aquesta línia d’ajuts promoguda per l'Ajuntament de Montbui, és "ajudar a les necessitats de moltes famílies, per tal que els infants puguin continuar duent a terme les corresponents activitats d’estiu en l’àmbit del lleure". A Montbui es duen a terme diferents casals i esplais d’estiu, molts dels quals van a càrrec d’associacions i entitats.

El Centre Obert organitza  activitats d'estiu, però també n'hi ha que organitzen les Ampa's, entitats... L'única que organitza directament l'Ajuntament és la del Centre Obert, però es poden acollir als ajuts si prenen part a totes les activitats de lleure estiuenc que s'organitzen al municipi.

La sol·licitud d'aquesta beca es podrà tramitar telemàticament a través de la pàgina web municipal, on s’ha habilitat un tràmit específic, o també amb cita prèvia trucant al telèfon 93 804 09 09.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.