TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament d'Òdena engega un servei de recollida de la fracció vegetal

El servei es facilita a diferents nuclis del municipi, amb la condició de comunicar la retirada

societat
Dimecres, 31 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El consistori odenenc vol el reciclatge de tota la fracció vegetal del municipi. Activa un servei de recollida porta a porta de les restes de la poda.

PUBLICITAT

Òdena activa un nou servei de recollida de poda i restes vegetals gratuït per a tots els seus veïns i veïnes, mitjançant saques que es recullen a l'Ajuntament i un cop plenes el servei de neteja les retira. L'objectiu és poder reciclar tota la poda que es genera al municipi i que els veïns i veïnes que facin tasques de manteniment dels seus jardins tinguin la comoditat que se'ls passi a recollir les restes vegetals a la porta de casa seva, en comptes d'haver de portar-les fins al contenidor més proper.

Hi ha una gran quantitat de restes de poda i jardineria que es generen a les llars del municipi durant la tardor i l'hivern i l'Ajuntament posa en marxa aquest servei gratuït de recollida porta a porta de restes vegetals de poda i jardineria a particulars. Per a tenir aquest servei cal trucar a l'Ajuntament d'Òdena (Tel.938017434) o bé enviar un correu (odena.medi.ambient@odena.cat) sol·licitant la saca; segon, anar a recollir la saca el dia i en l'horari acordat; en tercer lloc, omplir la saca amb les restes de fracció vegetal –sempre sense troncs d'arbre-; quart, demanar dia/adreça de recollida mitjançant trucada o correu; i, finalment, deixar la saca el dia pactat a la porta de casa. Es poden treure dues saques com a màxim, el servei serà en els nuclis urbans i no es recolliran saques no comunicades.

Per demanar el servei de manera presencial, cal adreçar-se a les oficines en horari d'atenció al públic de l'Ajuntament, els matins de dilluns a divendres. Per a la difusió del nouservei, l'Ajuntament ha engegat una campanya d'informació amb l'enviament a tots els domicilisd'uns fulletons informatius acompanyat d'un magnet de nevera amb la informació bàsica. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament d'Òdena fa "un pas més" en el seu compromís de respecte amb el medi ambient.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.