TORNAR

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia i Agbar renoven el fons solidari adreçat a famílies vulnerables que no poden pagar el rebut de l'aigua

societat
Dilluns, 27 juny 2022. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

"Tenint en compte que l'aigua és un element de primera necessitat", l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia i Agbar, empresa concessionària de la gestió del servei de l'aigua al municipi, van crear un fons solidari "per cobrir els rebuts impagats de persones vulnerables", han explicat des de l'ajuntament vallbonenc.

PUBLICITAT

Les bonificacions s'apliquen sobre la totalitat o una part del rebut de l'aigua i és compatible amb altres ajudes. Hi poden accedir les persones que es trobin en situació de vulnerabilitat econòmica o risc d'exclusió, a valorar per part dels treballadors socials. Les persones interessades poden adreçar-se a l'ajuntament o poden tramitar la sol·licitud a través pàgina web de l'ACA. Per a les famílies nombroses caldrà omplir el formulari que es troba a "ampliació de trams cànon aigua unitats de convivència" i per a les persones i famílies en situació de vulnerabilitat, el que es troba a "tarifa social del cànon de l'aigua".

La renovació del conveni el van signar l'alcaldessa de Vallbona, Meritxell Baqué i David Gall, en representació d'Agbar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.