TORNAR
PUBLICITAT

L'Anoia descobreix l'oferta gastronòmica de Vilanova del Camí amb la Ruta de la Tapa

Des d’aquest divendres i fins diumenge, amb la participació de tretze establiments locals

societat
Divendres, 7 octubre 2022. 10:48. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest divendres arrenca la sisena edició de la Ruta de la Tapa, organitzada per Vilanova Comerç. Una iniciativa que, al llarg del cap de setmana, convida a fer un recorregut per l'oferta gastronòmica de tretze bars i restaurants vilanovins... a preus econòmics. Les persones que s'endinsin en aquesta ruta gastronòmica podran elegir la millor tapa i es farà un sorteig, amb premis gastronòmics, entre els participants.

Els participants en la Ruta de la tapa podran tastar les propostes de Cal Nus, Bar Molina, L'Essència, La Rucola, el Restaurant Nou, New Cellar, Quiosc Picasso, Mar i Terra, Flor de Te, El Punt Mercat, Cal Cefe, El Punt Anoia i El Fanalet.

Per només 3,5 euros podran tastar una tapa acompanyada d'una beguda.

Els participants podran votar la millor tapa de la ruta. Entre les persones que hagin votat se sortejaran tretze vals de 25 € per gastar-los novament en algun d'aquests establiments, en forma de sopar o dinar.

Aquestes són les propostes que han presentat els tretze establiments vilanovins: "Bob Esponja en el fondo del mar" del frànkfurt Cal Nus; la “Pota de calamar a la canyena”, al bar Molina; “Pebrot verd farcit de rostit sobre una salsa vermella amb cruixent de formatge”, al Bar el casal L'Essència, “Base de Focaccia cruixent i esponjosa amb romaní, oli verge i acompanyada de pernil salat i formatge brie o tomàquet”, a la pizzeria La Rucola; “Mar i Muntanya de cigrons i carxofa”, al Restaurant Nou; “Filet de porc amb pernil serrà en espècies, arrebossat” del gastrobar New Cellar; “Pernil amb pinya, anxoves i xarop de gerds”, del Quiosc Picasso; “Base de parmentier de carabassa acompanyat d'un saltejat de bolets i llegums, amb bacallà esmicolat i mini mandonguilles”, al restaurant Mar i terra; “Pop amb salses i assadures”, al bar Flor de Te; “Mini entrepà de milanesa de vedella, enciam i tomàquet amb una salsa especial criolla”, en El Punt Mercat i El Punt Anoia; “Montadito Cal Cefe amb pa torrat, pebrot escalivat, mini hamburguesa, ou de guatlla i pebrot de padró”, a Cal Cefe i una “Truita de patates i botifarra casolana”, al frànkfurt El Fanalet.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.