TORNAR
PUBLICITAT

L'ascensor de Fàtima estarà fora de servei un mes a causa d'un nou acte vandàlic

L’any passat va estar sense funcionar 40 dies per tres atacs; ara, per recuperar el servei, es tardarà gairebé el mateix

societat
Dimarts, 2 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El cap de setmana del 23 i el 24 de març, l'ascensor que connecta el Parc de Vallbona amb el Parc de Valldaura va patir un nou atac. L'any passat, aquesta infraestructura va ser objecte de tres actes vandàlics. 

PUBLICITAT

L'ascensor del Barri de Fàtima estarà tot l'abril fora de servei. Aquesta darrera setmana, els tècnics van avaluar els danys de la infraestructura, que va ser atacada el cap de setmana anterior, amb "desperfectes importants" segons l'Ajuntament d'Igualada. Les accions vandàliques són un fenomen freqüent a la zona. El temps de reparació dels danys, produïts ja fa nou dies, serà en total de cinc setmanes. 

L'ascensor de Fàtima, en una fotografia de la setmana passadaL'any passat, l'ascensor va ser objecte de tres atacs i, de resultes, va estar 40 dies en total fora de servei. La factura de les reparacions va pujar gairebé a 5.000 euros. Les bretolades vénen repetint-se els darrers anys, per exemple el 2016, quan va estar fora de servei en dues ocasions en pocs mesos i es van haver de comprar unes portes noves que van costar 9.000 euros.

Des d'aleshores, l'Ajuntament va implementar noves mesures de vigilància -l'octubre del 2016 la bretolada va ser d'un subjecte que va malmetre les portes a cops de moto- però s'han seguit produint incidències. El 2018, les escales mecàniques van ser més atacades que l'ascensor: 12 actes vandàlics, uns 900 euros de cost de reparacions i uns 20 dies amb interrupcions en el servei.

PUBLICITAT

1 Comentaris

E

Eduard Ruiz

Igualada

2 d'abril 2019.08:45h

Respondre

S’han gravat, identificat, castigat als autors ?

Amb tants mitjants tècnics que hi han avui en dia (p. ex. s’anuncien contenidors intel.ligents) perquè no s’instal.len mitjans ... Llegir més ”intelligents” de prevenció, control i repressió intel.ligents on-line ?

De reacció immediata, i severa, que acabi amb les intencions i les accions dels brètols.

Tants dies aturats perjudiquen greument a moltes persones necessitades.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.