TORNAR
PUBLICITAT

L'atur segueix la tendència catalana i també es redueix a l'Anoia aquest setembre

L’atur se situa ara en el 13%, a la comarca

societat
Dijous, 4 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Malgrat que l'agost hi va haver un important repunt en el balanç de desocupats, les dades del SOC a l'Anoia el mes de setembre reflecteixen una millora de nou. És el segon setembre consecutiu en el que l'ocupació creix a la comarca.

El mes passat finalitzava a l'Anoia amb un balanç de 61 persones més dins el mercat laboral. D'aquesta manera, el número de persones registrades com a demandants de feina cau a l'Anoia com ho ha fet a tot Catalunya, que a nivell general, no havia experimentat una reducció de la desocupació en un mes de setembre des de 2007. A la nostra comarca, la reducció ha estat de 61 persones i les persones registrades al Servei d'Ocupació com a demandants queden en 7.476.

Un grup d'operaris contractats pel Consell, al Campus MotorLes dades d'aquest setembre indiquen que continua la dinàmica progressiva dels darrers anys en la reducció de l'atur, però que s'ha aminorat. Els 7.476 aturats són 400 menys que el setembre de fa un any i 1.400 menys que el setembre de 2016. A nivell de ciutats, tots els municipis grans han experimentat aquest setembre lleus reduccions de la xifra de persones desocupades, amb l'excepció de Vilanova, on ha crescut en 18 persones. La xifra percentual d'atur registral a l'Anoia és ara del 13%.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.