TORNAR

L'Aula de Comerç d'Igualada anuncia quatre nous cursos

societat
Dijous, 23 setembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquestes primeres setmanes de tardor, l'Aula de Comerç reemprèn la seva faceta formativa. Els assistents d'aquesta tipologia de cursos es mostra molt satisfet, amb una valoració de 8,3 sobre 10, de les píndoles formatives.

PUBLICITAT

El regidor igualadí de Dinamització Econòmica, Jordi MarcéA través de l'Aula de Comerç, l'Ajuntament d'Igualada presenta quatre nous cursos previstos per aquests mesos de setembre, octubre i novembre, enfocats a donar suport als sectors del comerç, mercat i restauració. Els tallers començaran a final de mes. Segons les dades de l'última enquesta realitzada el mes de juny, el 80% dels usuaris va confirmar que el format en línia és el preferit per realitzar aquestes formacions. El programa amb les quatre píndoles formatives previstes per les pròximes setmanes, s'impartirà virtualment.

S'engegarà els dies 28 i 30 de setembre, amb el curs 'Fes els teus propis rètols i cartells'. Seguidament, el dia 6 d'octubre, la píndola sobre 'Google My Business i ConcaComerç'. A continuació, el 27 d'octubre es farà el curs 'Mètodes de pagament' i finalment, els dies 9 i 11 de novembre, la píndola 'Què és i què no és la comptabilitat?'. Tots seran a la mateixa hora, de les 3 a 2/4 de 5. Per tal de garantir l'assistència i dur el control de l'activitat és necessària la inscripció prèvia al portal web de l'Àrea de Comerç: https://www.comerçigualada.cat/aula/.

L'Àrea de Comerç de l'Ajuntament d'Igualada obre també una nova iniciativa, 'El cafè del comerç'. Aquells que disposin d'una estona abans d'obrir a la tarda, una vegada al mes podran assistir al 'Cafè del comerç', un espai dedicat a compartir experiències del sector. En cada edició es mantindrà una conversa amb un convidat o convidada que compartirà el seu cas d'èxit en algun aspecte del seu negoci. Tots aquells que hi estiguin interessats, s'hauran d'inscriure enviant un correu electrònic a comerc@aj-igualada.net.

L'Àrea de Comerç també té a disposició del sector un altre recurs de caràcter formatiu. Es tracta del Tauler de Recursos, que es pot trobar dins l'apartat de l'Aula de Comerç de la web de l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament d'Igualada (www.comerçigualada.cat). En aquest espai s'hi publiquen ofertes formatives organitzades per altres entitats o organismes. La gran majoria són també bonificades i consegüentment no suposen un cost econòmic pels inscrits.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.