TORNAR
PUBLICITAT

Àuria engega la venda de productes del seu hort, amb certificació de proximitat

La venda es fa de dilluns a divendres, de 10 a 12 del matí

societat
Dijous, 29 abril 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La venda directa d'aquestes hortalisses es farà a la zona de Can Titó, a Vilanova del Camí. La parada on es farà la venda també s'ha construït amb criteris sostenibles i de reutilització de material.

La Fundació Àuria ha obert la venda de productes de l'hort a la ciutadania "després d'obtenir la certificació de venda de proximitat per part de la Generalitat de Catalunya". S'integra dins un programa formatiu i laboral, que pretén inserir laboralment a joves amb especials dificultats en projectes d'agricultura "que busquin perfils professionals per cobrir les seves demandes de producció". Els joves estan a càrrec de l'hort des de fa cinc anys.

La venda es farà al camí dels horts de Can Titó situats al Parc Fluvial, a la ribera del riu Anoia.  Es podran trobar verdures de temporada conreades amb criteris ecològics, en cultius en els que s'ha reutilitzat compostos naturals de les restes vegetals i orgàniques generades pels propis conreus o provinents dels ramats de la zona. L'equip de treball recomana, per reduir el consum de plàstic, que els consumidors portin la seva bossa.

La parada s'ha construït amb fusta reciclada, per persones que estan cursant el mòdul formatiu de rehabilitació de mobiliari. S'han reutilitzat bobines del cablejat d'Iguana. Per facilitar la venda, Àuria Fundació ha establert l'horari de dilluns a divendres, de 10 a 12. Amb aquest segell de venda de proximitat, Àuria referma "el seu compromís social en els
seus productes, avalant la feina del grup de joves que tenen cura d'un hort, que és més que conrear la terra. Al darrera hi són les persones i el cercar la igualtat d'oportunitats a través del treball". 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.