TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament d'Igualada cedeix terrenys a Àuria Cooperativa

Situats al Pla de la Massa, adjacents a les actuals instal·lacions del grup

societat
Dimarts, 14 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb l'objectiu de "fer front als reptes de futur, fent créixer les instal·lacions i, per conseqüència, seguir integrant laboralment persones amb discapacitat"  l'Ajuntament d'Igualada ha cedit a Àuria Cooperativa uns terrenys situats al Pla de la Massa, unes parcel·les adjacents a les actuals instal·lacions del grup situades, de s de l'any 1981, a Sesoliveres.

La cessió gratuïta d'aquests terrenys va tenir lloc el passat dijous 9 de maig, a l'Ajuntament d'Igualada, amb la signatura de l'alcalde Marc Castells i Teresa Maria Jorba i Miquel Canet, presidenta i gerent d'Àuria Cooperativa.

L'alcalde Marc Castells, amb Teresa Maria Jorba i Miquel Canet d'Àuria Cooperativa

Àuria va instal·lar la seva primera planta industrial en aquest barri d'Igualada el 1981, concretament al carrer Pere Bosch i Soldevilla. Des de llavors, les dependències de la cooperativa han anat creixent, modificant-se i adaptant-se a les seves necessitats i per assolir els seus objectius com a entitat d'iniciativa social. En aquest sentit, el Taller Àuria va començar les seves activitats industrials en l'àmbit dels manipulats per a empreses locals i, posteriorment, va anar creixent, incorporant nous serveis, com la neteja, el manteniment i arranjament de camins i carreteres o la pintura viària. Fa gairebé 10 anys, en plena crisi, Àuria va apostar per fer un gir en la producció industrial iniciant una diversificació de serveis, obrint noves línies d'especialització i innovació. En aquest marc, va impulsar Gustauria, dedicat a la preparació i distribució d'aliments elaborats i menús per a col·lectius, i la divisió d'Àuria Cosmètics, elaborant perfums i colònies per a firmes destacades del sector, una de les línies puixants del grup.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.