TORNAR

Avancen les obres del carrer de Sant Jaume de Montbui

societat
Dissabte, 24 juliol 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Avancen les obres que serviran per completar la reforma d'un espai que supera els 1.000 metres quadrats al centre del municipi. A més de la unió d'aquests dos vials, es guanyarà una zona d'aparcaments.

L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui preveu que a finals de la tardor estiguin finalitzades les obres de perllongació del carrer Sant Jaume amb el carrer La Tossa. Aquesta actuació ha de garantir la circulació de vianants i vehicles entre ambdós vials, situats al cor del Nucli Urbà del municipi, i que fins ara no estaven connectats. Fins que es van engegar les obres, la zona era un cul de sac.

La unió d'aquests dos carrers anirà acompanyada de la creació d'una petita zona lúdica, amb aparcament de vehicles. Els treballs inclouen el canvi de paviments i voreres existents, l'obertura del vial, l'excavació de rases per fer possible una instal·lació elèctrica nova, la reposició de paviments i voreres, el desmuntatge de lluminàries existents i la col·locació de noves columnes d'enllumenat, així com la construcció de jardineres i l'ordenació de tota la zona. El projecte representa una inversió total de 114.708 euros i, un cop fet, permetrà millorar notablement les comunicacions en una de les zones més densament poblades del Nucli Urbà. Els veïns i veïnes dels carrers Sant Jaume i Sant Bartomeu podran tenir una connexió directa amb el carrer La Tossa i l'eix de La Mercè, quan fins ara únicament podien continuar cap a la carretera de Valls.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.