TORNAR

Buff oferirà un servei de transport gratuït als seus treballadors per anar a les Comes

Masats proporcionarà un sistema de ”mobilitat intel·ligent, àgil i disponible”

societat
Dijous, 7 octubre 2021. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La People Manager d'Original BUFF, Almudena Cara, subratlla que "hi havia una urgència per disposar d'un mitjà de transport que connectés el Polígon Les Comes amb els nuclis urbans que l'envolten". Amb aquesta acció s'espera afavorir el descongestionament de vehicles privats al polígon.

PUBLICITAT

Original Buff SA i Masats han acordat la promoció de noves línies de transport a demanda. En aquest sentit, BUFF® oferirà el servei de transport "a les seves persones treballadores del polígon Les Comes" com a part dels seus beneficis socials i "assumirà la totalitat del cost dels bitllets". Es tracta d'un sistema de "mobilitat intel·ligent, àgil i sostenible". S'activarà quan el treballador ho requereixi amb reserva prèvia a través de l'aplicació El Meu Bus o a la plataforma web www.lescomes.elmeubus.com.

Carme Pros, CEO de l'empresa Masats, agraeix a Buff "el seu suport per impulsar el servei al Polígon de les Comes d'Igualada. El futur dels mitjans de transport va en aquesta línia" i manifesta "la importància que les empreses i institucions públiques donin suport a iniciatives per tal que la ciutadania canviï els seus hàbits i aposti així per una mobilitat que respecti el medi ambient".

D'altra banda, Almudena Cara, People Manager d'Original BUFF®, S.A., remarca que "calia disposar d'un mitjà de transport que connectés el Polígon de les Comes amb els nuclis urbans que l'envolten, oferint una alternativa sostenible per moure's i així aconseguir descongestionar el polígon de vehicles privats". El servei que farà Masats "és un servei intel·ligent i ètic a la demanda de les persones treballadores". Conclou que "el nou servei va acord amb els nostres valors i filosofia, i és per això que volem oferir-lo de manera totalment gratuïta a totes les persones treballadores de BUFF®, animant-les a deixar el cotxe a casa i a utilitzar la nova via de transport sostenible, aconseguint així generar menys contaminació ambiental amb els desplaçaments a la feina".

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.