TORNAR

Calonge de Segarra treu a licitació la reforma de l'edifici de l'Ajuntament

L’import base de la licitació són uns 264.000 euros

societat
Divendres, 5 juny 2020. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La casa de la vila guanyarà un despatx polivalent amb aquestes obres, per celebrar els plens municipals. El termini per presentar les ofertes, fins el 22 de juny. 

PUBLICITAT

El consistori ha tret a concurs públic la contractació de l'obra de reforma interior i ampliació de l'edifici de l'ajuntament de Calonge de Segarra. L'import de licitació és de 264.417,27 euros (IVA inclòs) i el projecte preveu reformar i ampliar l'edifici actual de les
oficines municipals atesa la necessitat de disposar de major espai i sanitaris WC.

Amb aquesta ampliació, l'edifici tindrà una sala de reunions o despatx polivalent (destinat a la celebració dels plens municipals, l'assistenta social, etc.), un despatx d'alcaldia, un de secretaria i la recepció. Les empreses poden presentar les seves ofertes des d'aquesta setmana fins al 22 de juny.

L'Ajuntament compta amb una subvenció de 130.000 euros de la Diputació de Barcelona i n'ha demanat una altra a la Generalitat de Catalunya, a través del PUOSC, la qual encara no s'ha resolt. La licitació de l'obra està oberta i les proposicions econòmiques s'han de presentar a través de la plataforma de contractació pública (www.calongesegarra.cat), des d'on es pot consultar tota la documentació relativa al contracte d'obres (projecte, plec de clàusules administratives i anunci de licitació).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.