TORNAR
PUBLICITAT

Capellades actualitza la seva cartografia en 3D

L'estudi l'ha finançat íntegrament la Diputació amb 10.608 euros

societat
Dimecres, 15 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El batlle Marcel·lí Martorell i el diputat Marc Castells es van trobar ahir pel lliurament de la cartografia actualitzada en 3D de Capellades. Serà una eina molt important per planificar i gestionar millor el sòl del municipi

L'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona ha elaborat la cartografia urbana actualitzada digital 3D, a escala 1:1000, de Capellades. El batlle de la localitat Marcel·lí Martorell la va rebre ahir al matí de la mà del Diputat d'Infrastructures Marc Castells, també alcalde d'Igualada. Aquesta actualització de la cartografia, de les 172 hectàrees del municipi, farà molt més fàcil la tasca de gestió i planificació urbanística de l'Ajuntament. El cost del treball, de 10.608 euros, ha estat finançat íntegrament per la Diputació.

S'ha fet a partir d'un vol que es restitueix per fotogrametria amb treball de camp. Conté sis fitxers amb l'altimetria, planimetria, toponímia i vialer del sòl urbà del municipi, segons plec d'especificacions tècniques de la Diputació de Barcelona, reconegut per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya. La cartografia topogràfica digital urbana 3D escala 1:1000 és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques i es lliura en els formats Microstation, Autocad i PDF amb nivells i amb els sistemes de coordenades ED50 i ETRS89. S'utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, la cartografia de cadastre, les xarxes de serveis i equipaments, d'acord amb els estàndards tècnics i normatives vigents.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.