TORNAR
PUBLICITAT

Capellades aplica canvis en l'enllumenat a la ronda del Capelló

El batlle Salvador Vives destaca que l’actuació permet, a més d’incrementar l’estalvi energètic, una millora en la seguretat

societat
Dilluns, 30 novembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Continuen els treballs, amb els que s'aplica la proposta de l'estudi elaborat per part de la Diputació de Barcelona. En els pròxims dies, es començarà la substitució d'una part de la plaça d'Espanya i del carrer Abat Muntades. 

PUBLICITAT

Els treballs de millora de l'enllumenat a Capellades afecten aquests dies la ronda del Capelló. Es canvien els elements que hi havia fins ara per nou material amb tecnologia LED. D'aquesta manera, es relleven les lluminàries de major contaminació lluminosa i que fan més despesa energètica, amb l'objecte de protegir el medi ambient i disminuir les potències en els quadres elèctrics.

Les llums a la Ronda del CapellóAmb aquesta intervenció es continua amb la implementació de les mesures proposades en l'Estudi de l'optimització energètica de l'enllumenat públic, elaborat per la Diputació de Barcelona el novembre de 2018. Fins al moment, ja s'han substituït les lluminàries de la zona del Rec del Corronaire, on s'ha aprofitat per modificar la distribució dels bàculs-fanals i revisar tota la instal·lació. També l'equipament municipal del Cementiri i els Jardins de Mossèn Pere Ribot han vist renovat el seu enllumenat amb un sistema d'alt rendiment lumínic que permet una millor eficiència de l'equip i de la instal·lació amb un mínim consum.

El batlle i regidor d'espais públics i sostenibilitat, Salvador Vives, destaca com "al Rec del Corronaire i als Jardins de Mossèn Pere Ribot (Jardinets) es pot apreciar la millora de la il·luminació i de més seguretat per les capelladines i capelladins a la nit amb una major àrea il·luminada sota el punt de llum. Aquest canvi és una de les accions de millora mediambiental en la reducció del consum d'energia, en estalvi econòmic i en menys contaminació lumínica".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.