TORNAR

Capellades aprova una modificació de crèdit per fer inversions de millora urbana

La quantitat aprovada és de 723.000 euros; només C’s hi va votar en contra

societat
Diumenge, 18 juliol 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest suplement es destina especialment a instal·lacions educatives, esportives i culturals i a la millora de carrers i places. Junt a una subvenció de la Diputació, les obres també contemplaran una remodelació del Nucli Antic.

 

PUBLICITAT

La darrera sessió plenària de l'Ajuntament capelladí va aprovar una modificació de crèdit de 723.000 euros amb els vots a favor de tots els grups municipals, excepte Ciutadans, que votava en contra. El regidor d'Hisenda, Jaume Solé, va explicar que "aquesta modificació de crèdit permetrà dotar econòmicament algunes inversions i projectes que en el seu moment vam marcar com a prioritaris".

El govern exposa que així "podran tirar endavant actuacions com el projecte de reforma de l'antic Chup's per convertir-lo en un espai per a joves, el canvi de cadires a les grades i la reparació de la caldera del poliesportiu, reposar amb linòleum el terra de la llar d'infants Vailets o la instal·lació d'un nou tendal a l'auditori de la Font Cuitora". En l'apartat d'obres, a més d'actuacions com la reparació d'una vorera a la plaça d'Espanya o la pavimentació darrere la marquesina del Camp Municipal d'Esports, també tindrà importància la partida que completarà la subvenció aconseguida de la Diputació de Barcelona per condicionar carrers i places del nucli antic com Oló, Sant Jaume, Magina Carme i Onze de Setembre, ja que permetrà fer realitat definitivament aquesta remodelació.

Salvador Vives, batlle capelladí, explica com "ara estem treballant en diversos projectes de més envergadura, però també tenim molt present que hi ha qüestions com el manteniment, que durant molt de temps a Capellades no s'han fet. El 85% d'aquestes inversions es destinen a la millora de l'accessibilitat, la sostenibilitat i per al jovent capelladí. En aquesta línia hi ha el canvi de llums leds a diversos carrers, les millores de carrers i del Cementiri Municipal o l'ampliació del local de la nostra policia, la instal·lació per fer cal·listènia o l'adaptació que es farà a la màquina d'escombrar antiga per poder fer neteja a pressió en els nostres carrers".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.