TORNAR
PUBLICITAT

Capellades engega el programa d'arranjament d'habitatges per a gent gran

Les sol·licituds es poden presentar aquest mes a l’Ajuntament

societat
Dimecres, 17 juliol 2019. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

S'adreça a persones majors de 65 anys i persones que no tinguin aquesta edat però que acreditin necessitats especials. A banda es valorarà la situació econòmica segons els barems econòmics de serveis socials.

PUBLICITAT

Al llarg de tot aquest mes de juliol, a l'Ajuntament de Capellades, es pot presentar la sol·licitud per a la convocatòria del Programa d'Arranjament d'Habitatges per a la Gent Gran. Aquest programa és per facilitar i subvencionar la millora de les condicions d'accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i d'eficiència energètica.

En concret, les millores als habitatges són em arranjaments en banys, com ara la substitució de la banyera per un plat de dutxa, adaptacions al lavabo, terres antilliscants o ajudes tècniques. També millores a la cuina com el canvi de plaques de gas per plaques elèctriques, col·locar terra antilliscant o bé intervencions més generals com eliminar un graó, posar barres o agafadors a zones de pas.

Es pot accedir al programa sempre que es pugui acreditar ser major de 65 anys i tenir discapacitat o dependència, ser major de 80 anys i viure sol o amb una altra persona gran. També ho poden demanar persones menors de 65 anys amb necessitats especials pel que fa a la seva capacitat física o psíquica per desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar. Les persones interessades poden presentar una instància a l'Ajuntament de Capellades, amb la documentació que acrediti la seva situació (dependència, discapacitat i dades econòmiques). Per a més informació es pot demanar hora amb la treballadora social, Sònia Caellas.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.