TORNAR

Capellades impulsa una línia d'ajuts per al lloguer d'habitatges

Dins el paquet de mesures previst per l’ajuntament per fer front al greuge provocat per la Covid-19

societat
Diumenge, 5 juliol 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des d'aquest dimecres passat, 1 de juliol, els veïns i veïnes de Capellades poden sol·licitar els nous ajuts per al lloguer i els subministraments de l’habitatge, creats per l'Ajuntament de la vila. Les bases d'aquests ajuts foren aprovades en el passat ple municipal del consistori capelladí.

"Aquests ajuts formen part del paquet de mesures que hem creat des de l’Ajuntament de Capellades per fer front al greuge econòmic provocat per la Covid-19. La pandèmia ha mostrat els efectes del capitalisme eixamplant les desigualtats socials i d’oportunitats, causant un greu impacte a l’economia dels veïns i veïnes de la vila", ha manifestat Adela Morera, regidora d'Habitatge de l'Ajuntament de Capellades.

La presentació de la sol·licitud i de la documentació necessària es podrà fer de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Capellades i també telemàticament a la pàgina web municipal, a través d’una instància genèrica. En aquest enllaç es poden consultar les bases reguladores i la documentació que cal presentar adjuntada a la instància i amb la declaració jurada.


2 Comentaris

N

Nuria Tribo.

Sacramento, C.A. USA.

15 d'agost 2020.21:01h

Respondre

De tan an tan miro las noticias de Capellades. Abuy vech que no teniu Festa Major. Son temps mol tristos. Per mi, abuy ting el record del aniversary que ba morir el meu pare el 15 de Agost 1977 Ell... Llegir més vare ser mestre a la escola del poble per 20 anys. El seu nom Miquel Tribo. An pasat mols anys no se si algu san recorda de la meba familia. Yo ya e fet 80. Mols cambis al poble desde que varem marchar. Yo ancara ting mols bons records de las festas de aquell teps. Perduneu que el meu Catala sigui tan pobre. Sen filla de un mestre varem tenir proibit apende a escriurel y per mi aquets dias solsamen angles. Esperm que es millorin els tems y pogem tornar a una normalitat. N.

G

GONZALO CAÑIZAL VILLARINOl

Malgrat de.Mar

3 de juliol 2021.20:41h

Nuria querida ¿Donde estás? 50 o mas años......
Gonzalo, tu vecino de Rafael Batlle 17, frente a tu casa

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.