TORNAR

Capellades invertirà 10.000 euros en la millora de les cruïlles al municipi

Les actuacions també comportaran actuacions per eixamplar algunes de les voreres del municipi

societat
Dijous, 6 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els propers mesos l'Ajuntament posarà fil a l'agulla per executar importants millores a la via pública. Amb una inversió de 10.000 euros s'actuarà en tres cruïlles que estaven assenyalades en el Pla de Seguretat Viària .

El consistori capelladí ha rebut de la Diputació de Barcelona ha donat una subvenció de 10.000 per executar diferents actuacions a les cruïlles de Capellades. Aquesta és una intervenció que es farà en part per la Brigada i en part per una empresa externa al llarg del 2020. Segons preveu el projecte, hi haurà actuacions a les cruïlles dels carrers Dr. Fleming i Amador Romaní, Sarrià de Ter amb Fossar i a la sortida del Marquès de la Pobla pel carrer del Carme.

Es tracta de punts que figuren dins el Pla de Seguretat Viària com a espais on cal millorar. A la cruïlla entre el carrers Fleming i Amador Romaní es faran els carrils de trànsit rodat d'igual amplada, i s'eixamplaran també les voreres. El conjunt de l'encreuament quedarà elevat i es posaran dos passos de vianants. 

A la cruïlla del carrer Sarrià de Ter amb Fossar, on hi ha la llar d'infants, es traurà el xamfrà i es crearà una vorera en forma d'orella, per eixamplar l'espai de vianants;es posarà un nou pas de vianants i es rebaixarà la vorera, que haurà de ser més ampla. La senyalització reflectirà que es tracta d'una zona de màxima precaució per la proximitat de la llar d'infants i l'institut.

També s'incidirà a la zona de l'escola Marquès de la Pobla per la part del carrer del Carme necessita fer un pas elevat redistribuir els aparcaments, reconfigurar les voreres, protegir els límits entre calçada i vorera. La senyalització nova en aquest espai recollirà la proposta dels Camins Segurs que han fet els alumnes del Consell d'infants aquest curs.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.