TORNAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT

Capellades repararà una estació de bombament d'aigua

Les obres tenen un pressupost de 270.943,53 euros

societat
Diumenge, 12 gener 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Capellades el projecte de reparació del sobreeixidor de l'estació de bombament 03 Divina Pastora, que està malmés. Aquest element serveix per conduir les aigües de pluja sobrants que es recullen a través de la xarxa de clavagueram i que es condueixen fins al medi natural. El projecte, valorat en 270.943,53 euros, contempla altres actuacions, com la substitució del tram de canonada que transcorre sota el Camí de la Reina.

PUBLICITAT

El projecte elaborat per la Diputació de Barcelona, preveu "la reposició de la canonada actual per dues de diàmetre inferior però d’un material més resistent, i també la implantació de jardineres, que es plantaran amb espècies enfiladisses per tal de recuperar l’aspecte més natural del vessant de la muntanya per on discorre el conducte", com han explicat des de l'ens. 

També contempla la substitució del tram de canonada que transcorre sota el Camí de la Reina i la construcció de les arquetes i els pous de ressalt necessaris per al bon funcionament de tot el conjunt. Amb aquestes intervencions es renovarà tota la infraestructura, assegurant el bon funcionament en el futur.

Les obres tenen un pressupost total de les actuacions previstes és de 270.943,53 euros, dels quals 9.000 euros els aportarà la Diputació de Barcelona.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.