TORNAR
PUBLICITAT

Capellades situa el reciclatge en un 80% després d'un mes de porta a porta

L’Ajuntament ha completat la retirada dels contenidors que hi havia

societat
Dimecres, 25 juliol 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les dades de recollida selectiva del municipi s'atansen a les d'altres poblacions de la comarca que com Capellades també han implantat el nou sistema de la mà del Consell. Una comissió creada per l'Ajuntament fa un seguiment de la implementació del nou model.

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Capellades ha fet un primer balanç des que ara fa un mes va començar el servei de recollida de residus porta a porta. Aquest sistema s'ha implementat amb l'objectiu d'augmentar els nivells de reciclatge, que eren molt baixos. De moment, en un mes, s'ha incrementat fins al 80% la recollida selectiva de residus, "gràcies a la col·laboració de tots els veïns i veïnes" subratllen des de l'Ajuntament.

Els cubells, davant de les llars capelladinesAmb aquest sistema, cada dia, davant cada porta de cada casa, es recull un residu diferent. Dilluns, dijous i dissabte es el torn de l'orgànica; els dimarts són per al paper; dijous i diumenge toca envasos i els divendres, de manera alterna, un cop resta i l'altre vidre. D'una banda, en aquestes setmanes, s'ha retirat tots els contenidors que hi havia fins ara, deixant lliure més places d'aparcament. D'altra banda, en casos excepcionals, s'ha habilitat, de forma extraordinària, algunes places expressament per a cubells a la via davant els blocs que, donada la seva situació, així ho requerien.

El consistori ha creat una comissió formada per tots els grups polítics per fer el seguiment d'aquest nou sistema i treballar en alguns dels aspectes que, a l'hora de la pràctica, es podrien millorar. Els dubtes es poden resoldre a l'Oficina d'Atenció al Públic, al número 2 del carrer del Portal. Obre els dimarts al matí de 10 a 3, i els divendres a la tarda de 4 a 7. També es pot resoldre dubtes per telèfon, al 689.714.713 i per correu electrònic a info@anoiaverda.cat. A l'Oficina d'Atenció al Públic es poden recollir les bosses compostables per a les restes orgàniques.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.