TORNAR
PUBLICITAT

Capellades i La Torre signen el conveni del Pla Educatiu d'Entorn

En el cas capelladí, hi ha un projecte d’aquest tipus funcionant des del curs 2005-2006

societat
Dimecres, 11 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els dos municipis veïns han signat un conveni per formalitzar el Pla Educatiu d'Entorn. El document posa negre sobre blanc una relació de col·laboració que existeix des de fa anys en matèria educativa.

PUBLICITAT

Els ajuntaments capelladí i torredà, a més del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, han signat el conveni del Pla Educatiu d'Entorn on es formalitza la col·laboració en matèria socioeducativa que ja existia entre ambdós municipis. L'objectiu és reforçar els lligams i donar una resposta conjunta a les necessitats, iniciatives i d'interès general de la comunitat educativa del territori.

Ambdós municipis mantenen un vincle educatiu, ja que d'una banda els alumnes de La Torre cursen els seus ensenyaments secundaris i post obligatoris a Capellades i de l'altra, en aquesta població el Pla Educatiu de l'Entorn és una experiència altament valorada per tothom, que es va posar en marxa en el curs 2005/2006. En l'acord es recull que "un dels principals objectius d'aquest Pla és aconseguir l'èxit educatiu de tot l'alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l'educació intercultural o el foment de la convivència".

Una activitat del pla educatiu d'entorn vigent de CapelladesAquestes accions habituals s'han ampliat enguany amb el servei comunitari a Vilanova d'Espoia, la matinal de contes de Sant Jordi a l'escola Torrescassana, la jornada esportiva a l'escola La Torre o el suport educatiu a l'escola. La regidora d'Educació capelladina Susana Moreno comenta que "quest projecte a Capellades està àmpliament consolidat i arrelat per tota la comunitat educativa que hi participa activament. El projecte a la Torre de Claramunt també es consolida a poc a poc gràcies a aquesta col·laboració que duem a terme des de les dues regidories d'educació. De fet, haver pogut formalitzar aquesta relació entre ambdós municipis és el reconeixement pràctic d'una situació que ja estava implícita en el dia a dia de l'àrea d'educació".

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.