TORNAR

Castellfollit de Riubregós ofereix un pis de lloguer social per lluitar contra el despoblament i consolidar l'escola

És un habitatge rehabilitat que pot acollir una família de quatre membres

societat
Dimarts, 30 juny 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El poble situat a l'extrem nord de l'Anoia vol fer un pas més per consolidar la seva escola -que aquest curs tenia deu alumnes- i lluitar contra el despoblament. A través d'un projecte de la Diputació de Barcelona, anima a famílies d'entorns urbans a "abandonar la ciutat per viure en un lloc tranquil i ben comunicat."

PUBLICITAT

La setmana passada, el butlletí oficial de la província (BOPB) va publicar les bases i la convocatòria del procés d'adjudicació d'un habitatge en règim de lloguer social del pis que l'Ajuntament té a la plaça Major. L'habitatge s'ha rehabilitat recentment i pot acollir una família de fins a quatre membres que han de complir els requisits que s'estableixen en les bases publicades, que són, en termes generals, tenir entre 18 i 45 anys, una renda de la unitat de convivència que no sigui inferior o superior al que estableix la taula publicada a les bases segons els membres que formen la unitat, que l'habitatge es destini a domicili habitual i permanent, i matricular els nens a l'Escola Sant Roc, entre altres.

El consistori vol atraure famílies que "vulguin viure en un entorn rural, que vulguin abandonar la ciutat per un lloc tranquil, ben comunicat, amb un teixit associatiu molt viu i actiu, uns vilatans molt acollidors i una escola rural que treballa per projectes en un entorn conjunt, on petits i grans comparteixen un mateix entorn educatiu i col·laboratiu". Això "permet un suport integral i l'establiment d'un vincle entre els alumnes, les mestres i les famílies que permet l'atenció personalitzada."

Les famílies interessades tenen 20 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació al BOPB, per presentar la documentació. La documentació es pot presentar presencialment a les oficines de l'Ajuntament o bé mitjançant la presentació d'una instància genèrica amb tota la documentació adjunta a través del següent enllaç. Per a més informació, es pot trucar al telèfon que ha habilitat la Diputació: 934 020 606.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.