TORNAR
PUBLICITAT

El CEINA activa una agència de col·locació pròpia

El centre remarca el percentatge d’un 60% d’inserció en els cursos que desenvolupa gràcies a les pràctiques en empreses

societat
Divendres, 13 setembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'empresa igualadina de formació, fundada el 1988, comença amb una nova faceta. Actualment, desplega mig centenar de cursos i l'agència de col·locació cercarà ajustar el perfil dels seus alumnes al món empresarial.

El CEINA ha posat en marxa la seva pròpia agència de col·locació "per donar sortida als alumnes que completen al mateix centre la formació ocupacional". El centre treballarà així per ajudar als alumnes dels més de cinquanta cursos que ofereix per trobar una feina "adequada a la formació que hauran rebut". L'entitat anoienca és el centre de formació privat més gran de la Catalunya Central i ofereix formació ocupacional i contínua adreçada a persones desocupades, treballadors en actiu i de l'administració pública i autònoms. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través de la web www.ceina.com/.

Una de les aules del CEINAAquest 2019, el CEINA té seus a Igualada, Vilanova i la Geltrú, Mollerussa i Les Borges Blanques i s'hi poden fer cursos de diferents branques: des d'idiomes, amb una gran varietat d'opcions, com l'anglès, el francès, el català o l'alemany; passant per la formació en informàtica i noves tecnologies, amb cursos per aprendre a utilitzar les eines de Google, programes de disseny i edició o la confecció de pàgines web i aplicacions; a més de cursos enfocats a l'administració de l'empresa o les vendes i el màrqueting. Els cursos sobre gastronomia i seguretat alimentària i la formació en creixement personal completen una oferta formativa enfocada a millorar les habilitats dels treballadors en els seus respectius àmbits.

Es tracta de cursos 100% subvencionats i amb la possibilitat de rebre beques per desplaçament. L'oferta formativa completa es pot consultar a la web del centre. A més d'aquest ampli ventall de cursos, Ceina facilita als treballadors l'obtenció de Certificats de professionalitat (CP), que permeten acreditar les seves competències professionals, independentment de si aquestes s'han obtingut a través de l'experiència professional o de la formació, tant formal com no formal.

Certs cursos, especialment els relacionats amb informàtica i tasques administratives, inclouen pràctiques en empreses, una eina que permet als estudiants poder posar en
pràctica els coneixements adquirits a l'aula i que, alhora, es converteix en la porta d'entrada al món laboral per més de la meitat dels alumnes del centre. I és que un 60%
dels estudiants de Ceina obtenen un contracte laboral a la mateixa empresa on han fet les pràctiques.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.