TORNAR

La Comissió de Reis acumula més de 160.000 euros al banc

L’excedent de la campanya 2013-2014 va ser 5.092,31 euros

societat
Dilluns, 30 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els actius monetaris de la Comissió de Reis s'eleven a un total de 161.784,24 euros. El patrimoni de l'organització de la Cavalcada creix cada any, mentre que la quantitat que dedica a algunes finalitats que pregonen els estatuts, com la distribució de joguines entre els col·lectius desafavorits, apareix en els seus balanços com estancada. Els dos darrers anys, ha estat inferior als 1.400 euros. Els responsables de la Fundació Privada Reis d'Igualada han declinat oferir a AnoiaDiari la seva versió.

La Comissió de Reis d'Igualada té a la tresoreria com a actius monetaris un total de 161.784,24 euros. L'entitat —en la forma de fundació privada— ha aconseguit incrementar el patrimoni els darrers anys progressivament. A més d’aquests 161.000 euros, compta amb un local valorat en 104.557,71. Les carrosses que s'utilitzen, adquirides el 2005, tenen un valor de 92.174,16 euros.

Davant l'interès dels lectors pel funcionament intern de la Cavalcada dels Reis, i després que nombroses persones demanessin comptar amb rebuts que donessin compte de les transaccions de la Fundació, l'equip d'AnoiaDiari va procurar-se tenir accés a aquestes dades. Els responsables de la Fundació Privada Reis d'Igualada han declinat oferir la seva versió al nostre mitjà sobre els detalls de les seves xifres.

La principal font d'ingressos per la fundació, segons revelen els seus números, són les “donacions del sector privat”, que l'exercici 2013-2014 van ser 39.247,80 euros. Aquests diners corresponen a les diferents accions del Cicle de Reis: entrades per la festa de rebuda del Patge Faruk, donacions per a material de les persones que fan de patges i de Reis, els imports per als paquets que es reparteixen. Per acabar de complementar els ingressos, la FP Reis d'Igualada rep 4.900 euros de l'Ajuntament d'Igualada i, a més, aquest exercici 3.998,91 euros d'interessos pels diners dipositats al banc.

Les despeses dels aprovisionaments —el cost de la cavalcada— van ser pel Cicle de Reis del 2013-2014 de de 32.904,35 euros. A aquests s'hi van afegir 6.845,35 com a “altres despeses d'explotació”. El tercer capítol de despeses és el que es dediquen a finalitats d’adquisició de joguines per a col·lectius desafavorits: 1.266 euros, malgrat que és una de les finalitats fundacionals que recullen els estatuts. Aquest capítols'ha reduït a una tercera part en poc més de tres anys.

En tot cas, als comptes de la Comissió de Reis no apareixen detallats ni els ingressos ni les despeses. El resultat de l'exercici del 2013-2014 va ser de 5.092,01 euros, en bona part mercès a les subvencions de les administracions i als interessos bancaris, que permeten aquest excedent.

33.000 euros al marge

Els comptes del darrer any de la Fundació registren, a més, una “aportació fundacional” de 33.000 euros, sense especificar qui la fa ni a què correspon. La documentació no revela qui fa aquesta aportació, quasi tan important numèricament com les despeses de la cavalcada. Tampoc es justifica si és fruit de les donacions per la cavalcada, perquè apareixen com una quantitat a part.

També en els comptes de la Comissió de Reis no s’especifica els orígens dels béns que tenen, cas de les carrosses i del local. La documentació revela que aquests dos actius van ser objecte d'una subvenció, una donació o un llegat, sense especificar de qui.


57 Comentaris

R

RIEL

IGUALADA

10 d'abril 2015.21:05h

Respondre

Srs de la Comisio doneu la cara

No veieu que els pals venen de tot arreu

De que teniu por

I

Igualadí Cansat

Igualada

3 d'abril 2015.23:20h

Respondre

Apuesta Reis vénen d’ Orient, exactament de Sicília.

T

TON

IGUALADA

3 d'abril 2015.11:38h

Respondre

Sap algu com es trien el tres reis cada any

JO SI emigisme ¡¡¡¡ interesos ¡¡¡¡¡ ifluencies¡¡¡¡ i perque axi jo amb surt dels
cull............. soc al puto amo

A

Anna

3 d'abril 2015.19:20h

Perdona, pots escriure-ho en català o castellà per entendre-ho ?

e

eneko

igualada

3 d'abril 2015.10:35h

Respondre

És molt senzill. 160000 euros si hi ha 8000 nens a igualada, 20 euros en regals per cada nen.

J

Joan Antoni Rovira i Escolà

Igualada

2 d'abril 2015.13:56h

Respondre

M’he fet un tip de riure llegint els vostres comentaris. Normalment quan jo llegeixo una noticia el primer que busco és la font, és a dir, d’on està extreta la notícia i, en aquest cas... Llegir més nomès posa que la redacció d’anoia diari ha preocurat tenir la informació. Quina validesa en doneu de tot aixo? Quants de vosaltres posarieu la mà al foc que aquesta noticia és certa? Siguem seriosos i abans de criticar i difamar el que hauria de fer Anoia Diari és publicar d’on han tret la informació, i en el cas que sigui certa, evidentment, demanar explicacions a l’ajuntament i a la comissió.

A

Antonio

2 d'abril 2015.14:27h

Si no fos certa, ja haurien tret el nas faria hores.

A UNESCO pretenen que aceptin la festa?

Com ni sigui a unesco(ria)...

i

igualadí

2 d'abril 2015.15:38h

Jo també he trobat molt extrany que la notícia no vagi acompanyada de cap imatge (fotografia o altra) que ho certifiqui. Massa vegades en aquesta ciutat ha corregut allò del ”m’han dit”.... Llegir més /> Una notícia tan important no es pot deixar a mitges.

M

Marcel

Barcelona

2 d'abril 2015.17:22h

Estic segur que ANOIA DIARI si ha tret els números es que son els que la Fundació ha presentat oficialment , tant empreses com fundacions si pagues al registre mercantil els pots saber. No crec,... Llegir més donan , unes quantitats tant exactes que no siguin els números reals que la Fundació ha presentat. Això no vol dir que ha tots els igualadins ens fagi molt mal la notícia. VERGONYA D’ UN AJUNTAMENT QUE TANT PROPER A LES ALECCIONS NO DONA LA CARA!!! , DIMISSIÓ DE TOTA LA FUNDACIÓ DELS REIS!!!!!

t

toni

igualada

2 d'abril 2015.13:20h

Respondre

La comisió de Reis actual ha de plegar si no dona explicacions sobre el que esta passat.
Hi haurà gent que ho podrà portar més be i amb més transparència que els actuals .

T

TONI BALLESTER MORERA

IGUALADA

2 d'abril 2015.11:50h

Respondre

DEU MEU SI EL SR AMADEU MORROS AIXAQUES AL CAP
QUINA VERGONYÂ

T

TONI BALLESTER MORERA

IGUALADA

2 d'abril 2015.11:03h

Respondre

igualadins fem pinya tots estimem aquesta FESTA DE REIS sobre tot els que em
viscut mitja vida dins la COMISIO

FEM FOC NOU OBRIM FINESTRES QUE CORRI AIRE QUE JA CONTAMINACIO

a

antoni ballester morera

igualada

2 d'abril 2015.10:17h

Respondre

PERQUE LA PREMSA LOCAL COM LA VEU DE LA ANOIA NO ES FA RESO
EN AQUEST TEMA TAN ESCANDALOS I TAN OPAC ?

NO TE INTERES O TENE POR LLIBERTAT DE PREMSA`¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

M

Manuel Murt

Igualada

1 d'abril 2015.20:01h

Respondre

En cap aspecte la Comissió és un Patrimoni i menys de la Humanitat, La Festa si.

j

josep

igualada

1 d'abril 2015.18:49h

Respondre

Igualada espera una explicació del alcaldet Castell, que justifiqui el nyap,
Aquest cas, no es tapa en CORTINES DE FUM.
Per dignitat, a de comparèixer, i donar explicacions, i que no ens digui... Llegir més que de això, no en sabia res, perquè si no han sabia res, que dimiteixi per inepta, i per regalar els nostres diners, a associacions poc de fiar.
Igualada es mereix, una explicació Sr Marc Castells i Berzosa.!!!!!!
Com pot ser que aquests poca soltes, volen donar lliçons de humanitat,
PATETIC.

(Felicitats a Anoiadiari, per desemmascarar, a aquesta comissió de Reis, que es volia presentar, com a patrimoni ”immaterial” de la humanitat.)

M

Marcel

Igualada

1 d'abril 2015.11:06h

Respondre

És indigne que ningú de l’Ajuntament es mulli ni digui res. Que hi ha diners públics en aquesta festa senyors !! I que potser aquests diners serveixen perquè algú cobri més interessos en... Llegir més acabar l’any. Però què s’han pensat ?? Que no ens llepem el dit !!! Senyors de l’ajuntament, explicacions clares i concises. No és normal tot el que està passant amb aquesta ”fosca” Comissió de Reis. Se’m cau la cara de vergonya només de pensar com ens han anat prenent el pèl tot aquest temps...

K

Kingjouet

igualada

1 d'abril 2015.01:27h

Respondre

Una festa amb 1000 tios vestits amb collarets, anells i plumes és, sens dubte, més aviat digne d’un carnaval d’aquells, diguem, mooolt alegres. El dia que hi hagi un rei moro, un rei negre i un... Llegir més rei polac, potser ens creurem que no és una festa de cartó pedra. I a tanta parafernalia, afectació i crisis per la ”sorpresa”, doncs res, que a la Feria de Abril de Radio Tele Taxi ja está inventat això que ara es denuncia aquí.

M

Maria Corrons

Igualada

31 de març 2015.19:04h

Respondre

Sr. Ramon, quina agró hi ha en el seu comentari. Així respon la comissió? 33 persones comentant la notícia, i vosté solament ataca al que dóna la cara i tots sabem que està preparat per dir el... Llegir més què diu. Serà que això és el que cou? No crec amb els atacs personals. Que passi una bona nit si pot dormir després de saber els números de la Comissió, ja que a molt igualadins saber com es gestiona la Festa del Reis ens ha fet caure la cara de vergonya i ens costa agafar el son.

J

Joan S

Igualada

31 de març 2015.17:06h

Respondre

Tranquil Pau, aquest Ramon, que deu ser de la Comissió, només demostra que una vegada més tens la raó.
Et conec professionalment, he treballat amb tu i ser com de bé funcionen les coses a les... Llegir més temes mans i com de reconegut estàs professionalment parlant.
Endavant i sense por.

J

Jordi

31 de març 2015.16:20h

Respondre

Felicitats Pau i Anoia Diari. La comissió esta calenta calenta! No m’estranya fins fa uns mesos ser de la comissió de reis els feia sentir grans i poderosos i ara resulta que si tenen dignitat... Llegir més els fa sentir vergonya! Sanejem la festa i fem-la dels Igualadis, de tots els igualadins!

P

Pau Llacuna i Ortínez

Igualada

31 de març 2015.13:37h

Respondre

Benvolguts,
Abans que res felicitar a l’AnoiaDiari per la tasca periodística feta. Fa uns mesos faig fer una carta oberta a la Comissió del Reis en la que expressava el meu punt de vista sobre... Llegir més la festa. En aquell moment i avui encara més, molts igualadins van manifestar els seus sentiments ver el Reis Igualada, sempre positius i però molt crítics.

Com a professional de la cultura i igualadí em fa vergonya tot el que va sortint referent plegat als Reis i concretament ara:

• Que no es compleixin els objectius fundacionals, i que la festa no sigui per a tothom.
• Que l’Ajuntament (el que hi ha ara i els anteriors) no sols es tapi els ulls sinó probablement el nas, i com que li costa pocs diners, “endavant les atxes”.
• Que tenint una reserva que supera 3 vegades el pressupost, no es puguin introduir millores significatives que farien la festa més gran més vistosa i lúdica (em costa creure que la Festa valgui el què diuen que val).
• Que la “comissió” calli i en aquest moment no hagi fet ja una roda de premsa donant la seva versió dels fets.
• Que vulguem anar donant lliçons de com fer les coses a la “Humanitat” quan tenim molta feia a endreçar a casa nostra.
Per ara res més,

Pau Llacuna i Ortínez
Gestor i creador cultural

R

Ramon

Igualada

31 de març 2015.15:48h

Carall Pau, super-man en “gestió i creació cultural”, ja trobava a faltar aquí els teus savis comentaris sobre la Festa de Reis i la Comissió que la prepara.

Des de final del... Llegir més cicle de Reis d’aquest 2015, en aquest mateix mitjà digital han anat apareixent articles crítics a la Comissió organitzadora gairebé cada 20-25 dies. Polèmica i més polèmica. Oh, i en cada una tu has hagut de dir la teva, sinó l’havies generat des de l’inici. Les teves observacions, ben seguides i aplaudides per alguns, son dignes d’un doctorat en la matèria.

Perquè no proposes a l’Ajuntament, aprofitant que ja som en època pre-electoral, que faci fora a tota aquesta ‘casta’ organitzativa de la festa i t’hi poses tu al davant. O també, posant-te al davant i amb l’ajut de tots aquests IGTV que tant despotriquen, en podríeu fer una de paral·lela i fer la competència. L’èxit esta assegurat. Faltaria més amb tants coneixements i experiència acumulada.

Francament AnoiaDiari, no ho entenc, crear polèmica continuada es fer bon periodisme ?.
Fer que els comentaris a tort i a dret que es publiquen sense coneixements ni escrúpols fan que ‘aquella’ sigui la notícia més llegida i per tant es fer bon periodisme ?
On es vol anar a parar ?

I

Igualadí

Igualada

31 de març 2015.10:56h

Respondre

I veure que, malgrat els números tothom TOTHOM ha de pagar entrada per anar a veure l’arribada del patge Faruk a Les Comes... És una festa fantàstica, plena de màgia i d’il·lusió. Però si... Llegir més no es corregeixen aquestes coses s’haurà guanyat a pols el qualificatiu de classista

A

Albert

Igualada

31 de març 2015.13:06h

Per això no la fan en un lloc obert, com la plaça de l’Ajuntament o la de Cal Font. Perquè allà no podrien cobrar entrada!!!

a

aaqualata

2 d'abril 2015.05:18h

Cal ser seriós.
Que una entitat tingui 160.000 euros no vol dir que ningú hagi posat mà al calaix, ni molt menys.
Que les coses són sempre millorables es una evidencia.
Que... Llegir més la Festa del reis pot millorar en diferents aspectes es una obligació : millora en les aportacions socials fundacionals,...etc.
Que es tinguin 160.000 vol dir que s’ha fet bona gestió en el control ingressos - despeses; i ara cal explicar que es vol fer amb aquest diners.
Seria una bona informació periodística no sols quedar-se en el numero,que per si sol es demagògic, i preguntar a la comissió a que es volen destinar aquest diners.
Sols amb el ”contrast” d’opinions es coneix la veritat, i es pot millorar el futur.
La veritat acostuma a ser un mirall trencat, del que tothom en te una part.
Bon Reis, Bona il·lusió pels infants, i Bona tasca Social.

T

Tonet

Igualada

31 de març 2015.10:00h

Respondre

Explicacions -amb llum i taquígrafs- o dimissions. Només hi ha aquests dos camins. No es pot fer creure que tens una fundació i que només un u per cent del que tens vagi destinat a la causa real... Llegir més de la fundació. I més quan és una causa a priori justa.

És deplorable, opac i lleig. Senyors de l’Ajuntament, si hi ha diners públics en aquesta fundació, els vull fiscalitzats, fins a l’últim cèntim. I m’agradaria que aquests mandamassos de la Comissió parlessin d’una vegada i no amaguin el cap sota de l’ala. No han rebut un encàrrec diví per col·laborar en aquesta festa. Per mi que pleguin tots. És un escàndol en tota regla. La foscor de Mordor apagarà la llum de la màgica nit de Reis igualadina d’ara en endavant...

S

Stop Privilegis

Igualada

31 de març 2015.09:34h

Respondre

És inconcebible que amparant-se en el concepte Fundació s’amagui tanta i tanta opacitat. Aquesta festa de Reis és la xocolata del lloro per als de sempre. I després volem ser exemple d’alguna... Llegir més cosa ? Quina vergonya !! Ja podeu anar a confesar-vos !! Tinc ganes de veure uns quants caretos a la processó del Sant Crist...

M

Montse

Igualada

31 de març 2015.09:29h

Respondre

Sempre he defensat aquesta festa, és el dia de l’any que més m’agrada, i penso que molta de la gent que hi treballa voluntariament ho fa perquè li agrada i vol que surti tot bé.
Però des... Llegir més d’ahir que penso que tot ha de canviar, necessito que la comissió doni una explicació al que s’ha publicat. NO es pot ser patrimoni de la humanitat quan es destinen tan pocs diners a joguines per als infants necessitats. Carosses noves? estic d’acord que a vegades el més car no és el millor, però estic segura que des de la nostra ciutat es poden fer molt bé de preu i maques.
En aquesta festa el primer han de ser els nens i nenes SEMPRE. Pensar que tenen tots aquest diners i que no els utilizen per fer realitat els somnis de TOTS els nens que viuen a Igualada, em fa mal, molt mal

G

Gerard

Igualada

31 de març 2015.09:25h

Respondre

Jo si fos d’aquesta Comissió m’estaria uns quants dies sense sortir de casa. De veritat, que s’ha de ser molt ....... per fer negoci amb la il·lusió dels infants. Jo si fos l’Ajuntament no... Llegir més els donaria ni un euro de subvenció. Que abaixin els preus dels paquets. Quina manera d’enganyar i aprofitar-se’n de la bona fe de les famílies. Suposo que ara que Hisenda està aixecant les catifes de moltes associacions anirà a veure aquests que converteixen els peixos en pans...Felicitats AnoiaDiari, gran article, desemmascarant l’opacitat dels de sempre. ¡ No habrá paz para los malvados !

a

albert

La llacuna

31 de març 2015.00:27h

Respondre

Espero que no demanin al pobres patges la propina en un sobre per la seva tasca desinteresada com fins ara que ja fan Prous diners!!!!

S

Senyor Jo

31 de març 2015.02:43h

No els reclamen les propines, però els fan pagar per inscriure’s

2 d'abril 2015.13:50h

Fa uns 10 anys que col·laboro fent de patge i MAI he posat un sol euro de la meva butxaca. La inscripció és gratuïta i a més em cedeixen el vestit. ”Senyor Jo” siguem curosos amb els... Llegir més comentaris que sinó els incults en van fent una muntanya.

r

remei

30 de març 2015.22:54h

Respondre

la justa es la casta

E

Eduard

Barcelona

30 de març 2015.22:04h

Respondre

La millor festa de Reis del país costa menys de 5000€ als igualadins (Ajuntament).

M

Marta

Igualada

30 de març 2015.23:03h

Per que ha de costar res als igualadins si tenen 160000€ Espero que l’Ajuntament no els doni ni un euro . Espero que els nostres representants sàpiguen respondre aquets vergonyosos nùmeros

J

Jordi

Igualada

30 de març 2015.21:08h

Respondre

Sap algú qui son els patrons de la Fundació del Reis,? perquè aquets sí que sabien que eran molt rics. Gràcies Anoia Diari sou els millors!!!

C

Carme

Igualada

30 de març 2015.21:03h

Respondre

Ara entenc perquè diuen que els nùmeros de la Fundació dels Reis els porta un gestor de Manresa. Els deu fer vergonya que els vegi algú d’Igualada.

D

DAVID

30 de març 2015.20:27h

Respondre

Quina vergonya! 1400€ pels col.lectius desfavorits , que reben dins del paquet? Una xuxe que diuen els nens Amb fa molta vergonya esta implicat amb la festa , jo sempre creia que no tenien... Llegir més diners FORA TOTA LA JUNTA

j

juan

Igualada

30 de març 2015.19:39h

Respondre

Vergonzoso,esto si es ”casta”,que destinen 1.400 euros a dar juguetes a los necesitados con un saldo bancario de 160.000 demuestra que tipo de personas hay detras de la fiesta de reyes de Igualada

P

Pep

30 de març 2015.15:41h

Respondre

Felicitats periodistes d’ANOIA DIARI , !!!!! Aixó es periodisme no el ”cortar pegar ” de rodes de premsa d’ entitats i polìtics que estem acostumats a la premsa igualadina. Sou valents i... Llegir més treballadors MOLTES GRÀCIES!!!!!

R

Rossó

30 de març 2015.15:16h

Respondre

felicitats pels periodistes que fan periodisme!
jo estimo la festa i vull que creixi i millori i, per fer-ho, primer hem de fer net!

M

Marc

Igualada

30 de març 2015.14:56h

Respondre

Felicitats Anoia diari.
Molts Valents! Jo enamorat de la festa No dels que la gestionen.
Es un cercle tancat, cal que mostrin les cartes.

M

Melcior

igualada

30 de març 2015.14:29h

Respondre

Com pot ser posible que hi hagi comentaris parlant de diner negre? es increible que a Igualada es parli de diner negre
Tallers textils camuflats,dones cosint i remallant i revisant a casa,dones i... Llegir més homes cuinant mesde 500 canelons a la setmana a casa,molts d’ells jubilats,fotografs que treballan a escoles i fan reportatges els caps de setmana sense pagar l’autonem ningu,mecanics,perruquers,jubilats fent de taxistes,cambrers,cuiners,....voleu continuar? qui te dret a parlar de diner negre?...tot igualada esta ple
Sigueu serios,si no els reis no us portaran res l’any que be......

i

igualadí

Igualada

31 de març 2015.11:15h

I tant! I segur que tots els tallers, les cosidores, els cuiners, els fotògrafs jubilats, els mecànics, perruquers, taxistes i cambrers són els màxims responsables d’una festa adreçada als... Llegir més nens, carregada de valors, que se les dóna d’autoritat moral i que aspira a ser patrimoni immaterial de la humanitat, oi?

J

Joan Giner

Igualada

30 de març 2015.14:10h

Respondre

Felicitats a l’Anoiadiari per aquesta informació. Una part de ”La Casta ITV” al descobert. Volem ser Patrimoni de la Humanitat i en temps de crisi destinem menys diners als desafavorits. Visca... Llegir més la ”Humanitat” de la Comissió dels Reis! Continuarà igual la Comissió? pensant, com fa l’inafable Rajoy, que deixant passar el temps la cosa s’oblida i es desinfla. Continuarà l’Ajuntament d’Igualada donant suport a l’opacitat? Continuarem
volen ser un model per ”humanitat” quan no complim ni els propis estatuts? Deprorable! Grans ITV!!

J

Joan

Igualada

30 de març 2015.12:35h

Respondre

O sigui. quan una festa funciona, se la critica. Quan unes persones que gestionen una festa i que procuren uns estalvis per quan es necessitin canviar carrosses, vestuari,...es critica. Quan es... Llegir més procura que la nostra festa més emblemàtica sigui reconeguda mundialment, se la critica. Que volem? Carregar-nos la millor Festa dels Reis?
Ah. Cada any demano que em pugin per l’escala i mai m’han demanat res a canvi. Ai els rumors, fan més mal que una pedregada. I si Anoiadiari ha aconseguit els balanços, senyal de què són públics, oi?

m

mari carmen

montbui

30 de març 2015.13:28h

Be ja tenim el primer defensor amb dents i ungles.
Molt publiques les dades no són, ja ho saps.
Lo important no és lo que tenen perquè tot i estar declarat la procedència és molt... Llegir més difusa i gens clara.
Els patges son el poble i el poble fa la festa.
Pq no permeteu l’entrada a altres colectius per fer de patge paralels a la comisió? Molt fàcil, perquè se us acaba el xollo. Rajoles buides, així de simple

M

Maria

Igualada

30 de març 2015.13:38h

Crec que el que es critica és la opacitat i la poca transparència de l’entitat. I també el fet de que s’acumulin diners i que en canvi s’inverteixi tant poc en la vessant social... igual no... Llegir més volem una festa reconeguda mundialment, sinó justa localment.

I ja no cal ni parlar al (mal)tracte que tenen amb els voluntaris que fan de patges el dia 5: mal humor, crits, exigències, pocs caramels (cada anys n’hi ha menys i els patges en compren a part),etc...

J

JORDI HOOD

IGUALADA

30 de març 2015.13:42h

Ja hi som amb els arguments de sempre. Que si la festa funciona (nomes faltaria l’essencia es la mateixa del començament), que si ens carreguem la festa (per saber els comptes?). Molt bona feina... Llegir més Anoia Diari davant d’una de les entitats més fosques d’Igualada que alguns l’han convertida en una ”jubilació”, ens uns ingresos afegits als propis (en negre evidentment), i sobretot en un ”tràfic d’influències” dins la societat igualadina. Que la festa es impressionant cert, que tothom en gaudeix cert... tots ho sabem això. Mes transparencia i tranquils senyors que ho podreu continuar fent... no es farà una cavalcada alternativa... que es la vostre...

r

r

roc

30 de març 2015.19:55h

amic,
no es critica la festa, sino la seva opacitat i, encara q a l’article no es digui, jo critico el seu sectarisme

P

Pere

Igualada

30 de març 2015.23:09h

No entenc que es gastin mes de 90000€ fent carrosses. Tenim a Igualada l’ escola Gaspar Camps amb molt bons artistes professionals reconeguts arreu. Amb tants diners podeu tenir la tentacio de... Llegir més noves carrosses..........

A

Albert

Igualada

30 de març 2015.11:31h

Respondre

Estic convençut que ningú es posa un euro a la butxaca i que tot el diner negre que no declaren (que deu ser molt al llarg de tans anys), segur que el tenen sota la rajola. El que trobo molt fort... Llegir més és que, segons aquesta informació, només destinin 1.200 € per les famílies que no poden comprar joguines als seus fills (que a la nostra comarca són moltes) i aixó que aquest és la finalitat de la fundació...

M

Mari Carmen

Montbui

30 de març 2015.10:41h

Respondre

Molt bona informació!!.
La comisió de reis és CyU
Gràcies a la ilusió dels uns i els altres us heu montat el txiringuito.
Quan surti la noticia de lo que no declareu tots els patges es... Llegir més quedaran blancs, això comença a fer olor de patge Ferum

M

Mireia

Igualada

30 de març 2015.10:29h

Respondre

Sóc una igualadina i desde petita que sóc una enamorada d’aquesta festa i, d’entrada, vull felicitar a la gent que l’organitza per la seva dedicació. Però hi ha coses que han de millorar,... Llegir més com la transparència. Són una fundació privada però gestionen una festa que és dels igualadins.

Sóc mare de tres fills i a mi la festa em suposa: 15€ (entrades a les Comes el dia 28); 72€ (portar els paquets); 16€ (els missatges del Patge Faruk a la ràdio d’Igualada, que és pública!), 80€ (perquè el fill gran faci de patge al jeep) més les propines als patges. I em diuen que els patges Faruks cobren 100€ a cada casa (jo ja no m’ho puc permetre) i que si pugen amb escla també has de pagar. Per què no donen rebuts? tot això és diner negre!!! També és cert que els reis paguen 3000 euros?

j

jaume rodriguez enrich

30 de març 2015.08:00h

Respondre

Bona noticia molt bona noticia el saldo de la Comisio de Reis que destaca l austeritsat en l administracio dels recursos k ingresan i la previsio davant incidencies possibles i a les millores... Llegir més continuades que ens tenen acostumsts.
Ja voldriem molts empresaris disposa d aquet ratio d solvencia i liquiditat. Molt bona noticia i el meu agraiment a Anoia Diari per posarla a la nostre disposicio.
M agradsa la Comissio de Reis l anoia diari i Igualada. Bon dia

H

Hugo Ch.

Caracas

30 de març 2015.07:34h

Respondre

Expropiase!

M

Marcelino

30 de març 2015.06:58h

Respondre

La transperencia es exigible qusn es reben ajuts publics I la Fira de Igualada? Que he rebut en rl 2014 un minim de 80.000€ de subencio del Ajuntament.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.