TORNAR
PUBLICITAT

El Consell Comarcal de l'Anoia concedeix ajuts pel material escolar a 455 alumnes

Els beneficiaris són alumnes de 39 centres diferents de la comarca

societat
Dimecres, 2 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Es tracta d'ajudes que es reben a través del Contracte Programa de serveis socials de la Generalitat i que es vehiculen a través del Consell. La documentació dels ajuts la tramita el centre on estudien els alumnes beneficiaris.

PUBLICITAT

Un any més, l'ens comarcal concedeix ajuts per al finançament de les quotes de material escolar d'algunes famílies de la comarca per a garantir la igualtat d'oportunitats dels infants. Aquest curs se'n beneficiaran 455 alumnes de 39 centres de primària i secundària de la comarca. La direcció dels centres en què estudien aquests alumnes becats s'ha d'encarregar de gestionar l'aportació i de tramitar-ne la documentació corresponent.

Les famílies que rebin les ajudes per material tindran opcions a tornar a ser becades el 2020Sandra Fernández, consellera d'Acció Social, explica que "des del Consell Comarcal fem un esforç per ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques a garantir que els seus fills tinguin els recursos necessaris de material escolar per a poder anar a l'escola. D'aquesta manera, poden fer les classes en igualtat de condicions respecte els seus companys i companyes i evitar diferències dins les aules en aquest àmbit". L'ens comarcal destina a aquestes ajudes per al material escolar part de la partida que rep de la Generalitat de Catalunya a través del Contracte Programa de serveis socials.  El present conveni té vigència durant aquest 2019 i es pot prorrogar fins el 2020.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.