TORNAR

El Consell Comarcal interromp els cobraments durant l'actual episodi de coronavirus

Alguns dels cobraments del mes d’abril es posposen al maig

societat
Dilluns, 30 març 2020. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Es demana a les famílies que no tornin els rebuts, ja que això suposaria una falta penalitzada amb recàrrec. El Consell Comarcal de l'Anoia segueix l'evolució del curs actual, i es procedirà en conseqüència a les actuacions que determini el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, tant per a la represa de l'activitat o interrupció del curs.

PUBLICITAT

El Consell Comarcal de l'Anoia impulsa diverses mesures urgents per fer front a les conseqüències de la pandèmia generada pel coronavirus COVID-19. Ateses les diferents situacions en què es troben els pagaments de rebuts, l'ens indica que "els rebuts del mes de març han estat carregats de forma íntegra als usuaris per part de l'empresa adjudicatària del servei. El Consell, però, compensarà els dies de suspensió corresponents als mes de març en el rebut del mes d'abril o els següents".

Una sessió telemàtica del govern del ConsellPel que fa al transport escolar, en les rutes no obligatòries (on la quantia s'abona de forma trimestral), el càrrec trimestral que s'havia de fer l'1 d'abril, es passaran al cobrament l'1 de maig. L'import corresponent al període de suspensió del mes de març (del 13 al 31 de març) serà compensat en el rebut que s'hagi de girar corresponent al tercer trimestre del curs escolar (mesos d'abril, maig i juny), que en tot cas seran calculats amb els dies efectivament prestats. Pel que fa als usuaris que paguen el servei de manera anual, es farà d'ofici la devolució d'ingressos corresponent el període complert de suspensió, una vegada aquesta s'aixequi. En tot cas, s'insta a les famílies a no retornar els rebuts, ja que això produirà una falta penalitzada amb un recàrrec, que no es podrà compensar.

Quant a l'Escola de Dansa, els rebuts corresponents al període del segon trimestre del curs escolar (gener, febrer i març) ja s'havien posat al cobrament en el moment de produir-se la suspensió. Per tant, l'import corresponent al període de suspensió en el mes de març (del 13 al 31), serà compensat en el padró que es passi al càrrec corresponent al tercer trimestre del curs escolar (abril, maig i juny). Aquest padró del tercer trimestre es farà amb els dies efectivament prestats de servei, una vegada aixecada la suspensió del servei.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.