TORNAR
PUBLICITAT

El Consell convoca la primera Trobada de la Comissió de joves LGTBIQ+ a l’Anoia

societat
Dissabte, 2 novembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Consell Comarcal, a través del seu servei de Joventut, vol crear un grup estable de treball entorn les problemàtiques del col·lectiu LGTBIQ+. Així, la comissió vol generar un espai de trobada entre joves interessats/des amb la voluntat de crear projectes i línies d'acció per fer front a aquesta necessitat.

PUBLICITAT

El dijous 21 de novembre, a les 6 de la tarda, s'ha convocat la primera trobada de la Comissió LGTBIQ+ Jove de l'Anoia. La convoca la Taula Comarcal de Professionals de Joventut de la comarca coordinada pel Departament de Joventut del Consell Comarcal de l'Anoia. Es tracta d'una comissió oberta a qualsevol jove d'entre 12 i 35 anys, sigui quina sigui la seva orientació sexual o identitat de gènere, amb l'objectiu de treballar envers els drets de les persones del col·lectiu LGTBIQ+.

L'objectiu és fer un grup de treball sòlid per fer front a les necessitats d'aquest col·lectiu i comptar amb la participació de les persones joves interessades per tal que el treball que es dugui a terme, no sols contempli la mirada professional i doni veu a un col·lectiu que històricament ha estat silenciat. S'ha detectat aquesta necessitat en els espais de coordinació comarcal dels serveis de joventut on, entre d'altres, s'ha detectat que hi ha una manca d'entitats o espais de trobada per abordar les necessitats del col·lectiu a nivell local i comarcal, fent-se palès, que moltes d'aquestes persones joves sovint marxen a grans ciutats per organitzar-se, buscar la seva identitat i participar en activitats conjuntes.

Per inscriure's cal accedir al formulari que trobareu a l'enllaç www.bit.ly/lgtbiqanoia i en cas de més informació o dubtes podeu contactar al correu joveslgtbiq@anoia.cat. La comissió és oberta a qualsevol jove d'entre 12 i 35 anys, sigui quina sigui la seva orientació sexual o identitat de gènere, amb l'objectiu de treballar envers els drets de les persones del col·lectiu LGTBIQ+.

 

PUBLICITAT

1 Comentaris

M

Marisol

Igualada

2 de novembre 2019.13:50h

Respondre

Felicitats per la iniciativa !
M’agradaria, si fos possible, saber quins criteris s’han fet servir per establir el límit d’edat. Són criteris en relació a la salut? Interpreto que... Llegir més els menors, almenys els que encara no estan definits com a ”menor madur” (tal i com s’interpreta des dels centres de salut) hauran de venir acompanyats de mare/pare/tutor?
Agrairé opinions d’altres professionals, per ex des del món de l’ensenyament. Gràcies

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.