TORNAR

El Consell fa una sessió formativa per a professionals que atenen als menors que migren sols

societat
Diumenge, 18 juliol 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La primera sessió va ser el dijous 8 de juliol. Una cinquantena de professionals de la comarca i de comarques veïnes van participar en la trobada, on hi havia tècnics de la Direcció General d'Atenció a la Infància i del Consell.

PUBLICITAT

El Consell Comarcal de l'Anoia ha obert una taula de treball tècnica i política que compta amb una trentena d'agents, professionals, càrrecs electes de la comarca i representants de diferents departaments de la Generalitat de Catalunya. Es va oferir informació sobre el perfil dels joves, les seves motivacions per migrar, la normativa que regula la seva estada al país, el funcionament del sistema de protecció a Catalunya, el seu procés d'emancipació així com sobre els principals programes i accions que s'han impulsat del Consell Comarcal de l'Anoia per afavorir l'acollida i la inclusió social d'aquests joves.

Carme Zaragoza, consellera de Serveis a les Persones, explica que "aquests joves necessiten tenir una acollida que els faciliti l'adaptació a la nostra societat; per això és important que les institucions tinguem preparades les eines necessàries i que els nostres tècnics i tècniques tinguin el màxim coneixement sobre les seves necessitats per a poder donar-hi resposta".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.