TORNAR

La consulta ciutadana sobre els parcs eòlics a Copons començarà el dissabte 17

L’Ajuntament matisa que la votació, oberta fins el divendres 23, ”no és vinculant”

societat
Dissabte, 3 juliol 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Poden votar tots els majors de setze anys empadronats al municipi. El procés de participació ja va començar el dissabte 12 de juny amb la taula rodona informativa "Pros i Contres dels Parcs Eòlics".

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Copons anunciava fa unes setmanes que es faria una consulta ciutadana "oberta" per copsar "quina és la posició de la població envers els avantprojectes presentats actualment i altres qüestions relacionades amb la transició energètica així com un espai obert perquè els veïns i veïnes de Copons puguin expressar la seva opinió". L'inici del procés començarà el dissabte 17 de juliol 2/4 de 7 i finalitzaran el 23 del mateix mes.

Hi haurà "la constitució de la Comissió per la Transició Energètica" oberta als ciutadans de Copons majors de setze anys, que poden presentar la seva proposta mitjançant instància a l'Ajuntament i seguidament es procedirà a constituir la mesa de participació, encarregada de vetllar pel correcte funcionament del procés, que comptarà com a vocals els membres de la comissió i tècnics municipals.

Els coponencs majors de setze anys podran començar a votar a partir del mateix dissabte a la Sala Polivalent un cop constituïda la mesa, fins a 2/4 de 9 del vespre. Durant la setmana, es pot votar a l'oficina d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament en horari de 10 a 1. A més a més, el divendres 23 l'horari serà de 6 a 2/4 de 8, quan començarà l'acte de recompte. L'Ajuntament recorda que el resultat de la consulta no serà vinculant i que "no té marge de maniobra per la decisió final que depèn del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya", però anima als habitants de Copons a participar per garantir la transparència i la participació pública de tots els actors implicats.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.