TORNAR
PUBLICITAT

La Diputació valora els costos de manteniment del cementiri municipal de Sant Martí Sesgueioles

L’estudi defineix les actuacions necessàries per mantenir l’equipament en bon estat

societat
Dimarts, 30 juliol 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles l'estudi de costos de manteniment del cementiri municipal, un treball que ha d'ajudar al consistori a l'hora de programar inversions en la seva millora, ja que per un costat avalua les edificacions i l'àmbit d'urbanització i per l'altre, proposa accions per una posta a punt inicial de les parts més deteriorades i defineix les actuacions necessàries per mantenir anualment l'equipament en bon estat.

PUBLICITAT

El cementiri de Sant Martí Sesgueioles (Foto DIBA)

El cementiri de Sant Martí Sesgueioles té una superfície d'uns 2.140 m2 i disposa de 303 unitats d'enterrament. Per valorar el manteniment, el treball ha tingut en compte els consums, els serveis a realitzar com ara desratització i desinfecció, gestió de residus, jardineria i neteja, el manteniment general dels consum d'electricitat, lampisteria, obra civil, pintura, serralleria, seguretat incendis i urbanització, així com el manteniment de l'equipament operatiu i el manteniment legal.

En conjunt, s'ha fet una estimació dels costos econòmics que permetran a l'Ajuntament estudiar i planificar les actuacions a realitzar al cementiri, tan a nivell d'obra com de manteniment, i revisar les taxes de conservació a aplicar, amb l'objectiu de poder realitzar una gestió eficient en vers al manteniment del recinte i oferir a la ciutadania un servei adequat. Així, el cost total de les actuacions previstes en el treball contemplen 13.300 euros en actuacions de nova inversió, 18.800 euros per manteniment correctiu i 9.934 euros de manteniment preventiu anual.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.