TORNAR

Dues famílies de Vallbona amb persones de mobilitat reduïda, reben ajudes de l'ajuntament per adaptar els seus habitatges

Han comptat amb un recurs de la Diputació de Barcelona de 5.628 euros

societat
Dilluns, 11 gener 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Dues famílies de Vallbona d'Anoia, amb persones amb mobilitat reduïda, han rebut una ajuda de l'ajuntament vallbonenc per arranjar i adaptar els seus domicilis. El projecte ha comptat amb un recurs de la Diputació de Barcelona de 5.628 euros.

PUBLICITAT

La convocatòria s'adreçava a famílies en situació de fragilitat, ja sigui per qüestions d’edat, salut, manca d’autonomia personal, discapacitat, dependència o en circumstàncies de vulnerabilitat per a l’arranjament dels respectius habitatges. L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia havia sol·licitat recursos de la Diputació de Barcelona en altres anys, però fins ara no se n'havia pogut beneficiar cap família del municipi.

Des de la Diputació de Barcelona, el Programa d'Arranjament d'Habitatges, té com a finalitat "la promoció de l'autonomia personal i la millora de la qualitat de vida al domicili de les persones grans i de les persones amb discapacitat, per garantir les condicions d’accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica mínimes dels habitatges objecte de les intervencions. Concretament, el Programa finança la realització de petites reformes d'adaptació funcional als habitatges i la instal·lació d'ajudes tècniques. Tots els arranjaments contemplats en el programa es circumscriuen en l'àmbit de l'habitatge particular." A través d'aquest programa, els municipis de la demarcació poden donar suport a fins a 300.000 habitants, als quals també ofereix l'assessorament i suport tècnic necessari al llarg de tot el procés.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.