TORNAR

L'EAP de Vilanova es posa davant els micros de Ràdio Nova amb un nou espai adreçat a les famílies

Amb el suport de l’Agència de Salut Pública, l’Associació de Psicòlegs i Psicòlogues de l’Anoia i l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

societat
Dijous, 21 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Millorar el benestar familiar i facilitar que els pares i les mares adquireixin estratègies personals, emocionals i educatives, per afrontar els problemes quotidians en el procés de creixement dels seus fills i filles és l'objectiu del programa.

L'Equip d'Atenció Primària de Vilanova del Camí i Ràdio Nova, amb el suport de l'Agència de Salut Pública, l'Associació de Psicòlegs i Psicòlogues de l'Anoia i l'Ajuntament de Vilanova del Camí enceten aquest octubre un espai de ràdio adreçat a les famílies amb fills i filles de 6 a 14 anys.

Aquest dimarts es va emetre el primer programa, que tindrà continuïtat en antena cada dimarts, de 15 h a 16 h, en directe des del 107.7 del dial o per Internet a radionova.cat.

L'espai comptarà amb la col·laboració de diferents professionals de la salut i està obert a la participació de les famílies que podran interactuar amb els professionals a través del WhatsApp de la ràdio: 660 96 35 06.

El programa Comnova famílies oferirà 11 sessions entre el 19 d’octubre i el 22 de desembre

El Comnova famílies continuarà dimarts 26 d’octubre. La sessió tractarà les necessitats d’atenció, respecte, afecte i reconeixement.

La sessió del 2 de novembre se centrarà en l’autoestima i l’assertivitat en els pares i mares; el dia 9 sobre l’escolta activa i l’empatia, el 16, sobre l’expressió de sentiments i opinions; el 23 sobre la comunicació eficaç i el 30 de novembre sobre el suport parental als fills i filles per a la resolució de conflictes.

Durant el mes de desembre s’han programat tres sessions més. El dia 7, sobre la negociació i els establiments d’acords, el 14, es tractaran disciplines per fomentar l’autoregulació de comportament dels fills i filles i es farà una avaluació final i el 21 de desembre es parlarà sobre la prevenció d’addiccions a les pantalles.

Els programes es podran tornar a escoltar al podcast del Comnova Famílies a radionova.cat

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.