TORNAR
PUBLICITAT

Les escoles bressol de Vilanova del Camí faran jornada de portes obertes el diumenge 22

Les llars d’infants vilanovines han notat una lleugera revifada de demanda els darrers temps

societat
Dissabte, 14 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La jornada prèvia a Sant Jordi, d'11 a 1 del matí, les dues llars d'infants municipals de Vilanova obriran portes. Una oportunitat per a les famílies per veure les instal·lacions, deu dies abans que comencin les preinscripcions, el 2 de maig.

PUBLICITAT

El proper diumenge 22 d'abril, les llars d'infants públiques de Vilanova del Camí faran jornada de portes obertes. El Molinet i La Baldufa esperen poder donar novament servei a les famílies vilanovines i respondre amb una oferta suficient de places en l'etapa de 0 a 3 anys de cara al nou curs 2018-2019. Del dia 2 al 11 de maig tindrà lloc la preinscripció escolar en aquestes dues llars municipals.

Marta Segura i Cristina Comas, les directores de les dues llars d'infants vilanovinesPel que fa a la preinscripció escolar, aquest divendres, 13 d'abril, s'obria el termini de cara al curs 2018-2019 per als ensenyaments obligatoris (es podrà fer fins el dia 24 d'abril). És per això que prèviament les tres escoles de primària i l'institut vilanoví han fet les jornades de portes obertes. El mateix passa amb les llars, tot i que en aquest cas el període de preinscripció acostuma a ser el maig i les jornades de portes obertes es programen el mes d'abril. A Vilanova del Camí les dues llars d'infants públiques han preparat aquesta matinal d'obertura coincidint amb un diumenge, el dia abans de Sant Jordi. Els centres seran accessibles per a les famílies i el veïnat, en horari d'11 a 1 del migdia.

En una intervenció a Ràdio Nova, les directores de les llars municipals, Cristina Segura i Marta Comas, explicaven que segurament podran cobrir la demanda prevista de cara al nou curs, perquè en els darrers anys la tònica "ja no és la de les llistes d'espera de fa dotze anys quan es va obrir El Molinet". Tot i així han notat una lleugera revifada i molt interès entre famílies que estan a punt de ser pares.

En el cas del Molinet, l'oferta prevista, considerant les places que ja estan ocupades, és de vuit places a P0 (nascuts el 2018), cinc places per a la classe de P1 i 23, per a la de P2, mentre que a La Baldufa (amb una estructura més gran) les places disponibles són 16 a P0, 19 a P1 i 22 a P2. Els equips directius d'ambdós centres són força similars: sis educadores a cada llar, una directora i una administrativa que comparteixen. La gestió, després de la renovació municipal l'agost de l'any passat, continua en mans de la cooperativa Encís, un aspecte que dona força tranquil·litat a les responsables pedagògiques. Segura i Comas expliquen amb satisfacció que ja han vist créixer una generació de joves que han passat de l'etapa dels bolquers fins a la secundària. Afirmen que la feina que desenvolupen és molt gratificant i es nota que estan disposades a continuar mantenint el llistó afectiu ben alt.  

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.