TORNAR
PUBLICITAT

S'executen millores als camins municipals de Montbui

La Diputació finança bona part dels 46.000 euros

societat
Dijous, 8 juny 2017. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A les portes de l'estiu, els ajuntaments posen a punt els camins per estar acondicionats. L'extens terme municipal de Montbui fa que sigui necessàries accions de manteniment a les vies obertes a les zones rurals.

El Pla d'Arranjament de Camins Rurals de Montbui corresponent a aquest any 2017 es començarà a aplicar les properes setmanes. El programa, subvencionat en gran part per la Diputació de Barcelona, suposa una inversió de 46.000 euros, i permetrà millorar alguns dels principals camins rurals del terme municipal montbuienc.

Una de les pistes montbuienques objecte de milloraEn primer lloc, s'arranjarà i es millorarà el camí del Coll del Guix a Can Milà i Ca n'Amigó; també es dignificarà el camí de la Font Trobada; tammateix es millorarà el de Can Lledó i la Torre de l'Espatlleta. També es treballarà per condicionar el camí de Ca n'Amigó, el camí de Tous, el de la Font del Llop, el camí del Coll del Guix al Saió i el Camí de La Fassina. La millora dels camins rurals és una necessitat habitual a Montbui, un municipi amb un ampli terme municipal, amb nombroses masies i nuclis disseminats de població, i amb alguns camins i accessos viaris que pateixen el desgast provocat per l'erosió.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.