TORNAR

La família Vila Raurich fa donació del castell de Calonge de Segarra a la vila

Es tracta d’un element patrimonial documentat per primera vegada el s. XI i catalogat Bé Cultural d’Interès Nacional

societat
Diumenge, 29 gener 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La família Vila Raurich ha fet donació del castell de Calonge de Segarra a l’Ajuntament del municipi. La signatura del conveni es va fer el passat dimecres 25 de gener.

El govern de Calonge de Segarra fa “un agraïment les propietàries del castell de Calonge de Segarra la donació gratuïta del castell de Calonge de Segarra al municipi de Calonge de Segarra, un element patrimonial documentat per primera vegada el s. XI i catalogat Bé Cultural d’Interès Nacional.”

Pla director del castell

La Diputació de Barcelona dóna suport tècnic per a l’elaboració d’un pla director del castell de Calonge de Segarra amb l’objectiu de fixar les condicions, criteris i procediments per desenvolupar projectes i intervencions, si escau. L’ens ha aprovat el contracte menor per a la realització del treball relatiu a la redacció del pla director del castell de Calonge de Segarra a Roger Guitart Domingo, per import de 18.000 euros.

Des de l’ajuntament han avançat que durant aquesta primavera es farà una primera actuació al castell consistent en treballs arqueològics, la qual estarà finançada per l’Ajuntament de Calonge de Segarra.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.